Batavierenrace met Lisa

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
10 mei 2019 13:00:00
Tot
12 mei 2019 13:00:00
Locatie
Enschede

Batavierenrace met Lisa

Batavierenrace samen met Lisa-Groningen
Wil het bij jou nog niet helemaal lukken met de goede voornemens? Schrijf je dan in om samen met Lisa en Diephuis de Batavierenrace te gaan lopen. De Batavierenrace is een estafette-hardloopwedstrijd waarbij een ploeg van 25 studenten in etappes van Nijmegen naar Enschede loopt. Dit jaar vindt de Batavierenrace plaats in het weekend van 10 tot en met 12 mei.

Klik hier om je op te geven.

Op vrijdag zet je op de campus van de Universiteit Twente met onze groep je tentje op bij de Batavierencamping. Later die nacht gaan de eerste lopers vanuit Nijmegen aan de slag. Deze worden in de ochtend afgewisseld door de volgende groep, welke in de middag weer afgewisseld zal worden door de middaggroep. Deze groep zal finishen op de campus van de universiteit in Enschede. Vervolgens is het tijd voor de volgende inspanning: het spetterende eindfeest! Dit is een groot feest waar alle lopers samenkomen om het weekend nog even goed af te sluiten. De dag erna zullen we, nadat we hebben genoten van een brak ontbijt dat wij voor je verzorgen, weer samen met de trein naar Groningen gaan.

Ben je bang dat je conditie niet op peil is? Geen probleem! Met onze ploeg zullen we in de aanloop naar de Batavierenrace meerdere hardlooptrainingen organiseren om je een handje te helpen. Deze zijn uiteraard niet verplicht, maar bieden je ook een mooie kans om je mede-lopers alvast te leren kennen. Twijfel je nog? Uiteraard is het ook mogelijk om je op te geven als reserveloper. Zo kun jij de andere lopers voorzien van de nodige mentale steun en kan je zelf wel genieten van de leuke sfeer en het geweldige eindfeest.

Onze sponsoren