BarentsKrans

BarentsKrans_Zo-mrdag_2019.jpg


BarentsKrans: Zo-mrdag 2019!

 

Op woensdag 3 juli 2019 organiseert BarentsKrans de succesvolle Zo-mrdag! Tijdens alweer de 13e editie van dit zomerse evenement krijg je als meester in spe de kans om in één dag ons hele kantoor te leren kennen. Op deze dag combineren we het inhoudelijke met het aangename. Aan het eind van de middag ruilen we de zakelijke schoenen in voor slippers en cocktails op het strand.


Tijdens de Zo-mrdag staan twee teams tegenover elkaar in een overname. Een complexe en dynamische casus: in korte tijd moet je de onderhandelingsstrategie bepalen. Hap jij op het juiste moment toe, zodat je voor jouw cliënt het verschil kunt maken?


Gedurende de dag werk je aan de casus en krijg je een rondleiding door zowel ons kantoor als Den Haag. Tijdens deze wandeling maak je kennis met de juridische hoogtepunten van de hofstad. Al onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zullen verspreid over de dag aanwezig zijn. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je vragen te stellen en onze kantoorgenoten te leren kennen.


Na afloop proosten we op de gesloten deal en reizen we in stijl af naar het strand van Scheveningen voor een gezellige borrel en barbecue!


Hieronder vind je het complete programma:


Programma

09.30 uur          Ontvangst                   

09.45 uur          Introductie en kennismaking

10.30 uur          Welkomstwoord           

10.45 uur          Workshop: onderhandelen

11.30 uur          Onderhandelen: de oefening

12.00 uur          Rondleiding langs juridische hoogtepunten Den Haag

13.00 uur          Lunch met kantoorgenoten

13.30 uur          Rondleiding door kantoor

14.00 uur          Onderhandelen: het echte werk

17.00 uur          Vertrek naar het strand van Scheveningen voor borrel en barbecue

21.30 uur          Einde


Ben jij een universitaire rechtenstudent in de laatste fase van je bachelor of in je master? En wil jij ontdekken wat BarentsKrans jou te bieden heeft? Meld je dan vóór vrijdag 21 juni 2019 aan via www.werkenbijbarentskrans.nl/evenementen!Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 - 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl.

Onze sponsoren