Studentstage

BK.a.logo_34402.png


Student-stagiair(e)


BarentsKrans biedt Universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage.


Met bijna 80 advocaten en (kandidaat-)notarissen is BarentsKrans actief binnen verschillende rechtsgebieden, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen: Arbeidsrecht, Cassatie/Commerciële contracten, Corporate & Commercial litigation, Corporate/M&A/Financieel toezicht, EU & Mededinging, IE & Technologie en Vastgoed. Tijdens je studentstage bij BarentsKrans krijg je de mogelijkheid om alle praktijkgroepen te leren kennen!


Studentstage bij BarentsKrans

Als student-stagiair(e) werk je gedurende twee maanden mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse praktijkgroepen juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar draait mee binnen alle praktijkgroepen. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk én ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen en besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.


De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken we gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Zowel op professioneel vlak als in het privéleven. Heb jij die ambitie, dan pas jij bij BarentsKrans.


Ons aanbod

Wanneer je als student-stagiair(e) bij ons aan de slag gaat, krijg je een eigen werkplek op de kamer van een van onze juristen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van €700,- bruto per maand. Als je geen recht (meer) hebt op een studenten OV-abonnement ontvang je tevens een reiskostenvergoeding. Ook profiteer je van een lunchkostenregeling in ons bedrijfsrestaurant.


Solliciteren

Ben jij de dedicated student-stagiair(e) die wij zoeken? Stuur ons dan je motivatiebrief voorzien van je curriculum vitae, een kopie van je originele en ongeschoonde cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen via het sollicitatieformulier op onze website. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 - 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze sponsoren