Promotie

PROMOTIECOMMISSIE

De promotiecommissie is verantwoordelijk voor het promoten en vastleggen van alle evenementen van Diephuis. Door deze commissie zullen jullie dus altijd op de hoogte blijven van de evenementen die hebben plaatsgevonden.


Promotiecommissie.JPG
v.l.n.r. Sasha Soolsma, Yannick Zweep, Merel Rijpkema, Frouwke van Ringen en Denise Mensonides


Voorzitter: Denise Mensonides
Hoi iedereen! Ik ben Denise Mensonides, 21 jaar en ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van de opleiding Recht en ICT. Ik ben al een tijd lang lid van Diephuis, maar aankomend jaar voor het eerst actief en wel als voorzitter van de promotie commissie! Ik kijk er enorm naar uit alle leuke evenementen bij te wonen en iedereen zo mooi mogelijk op de foto te zetten! Tot snel! 


PR/Design: Yannick Zweep
Hallo! Mijn naam is Yannick en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met mijn laatste (derde) jaar van de bachelor IT-recht. Binnen de promotiecommissie bij Diephuis zal ik mij vooral bezighouden met het maken van foto’s van de evenementen en het maken van posters. Naast Diephuis ben ik ook actief bij de studievereniging LISA als voorzitter van de Buitenlandse studiereiscommissie en geef ik huurrechtadvies bij het KAB. Een paar avonden in de week en in het weekend ben ik in de IKEA te vinden om wat bij te verdienen. De tijd die overblijft spendeer ik aan sporten, vrienden en nog veel meer leuke dingen!


PR/Design: Frouwke van Ringen
Hoi hoi! Ik ben Frouwke, ik ben 20 jaar oud en zit  nu in mijn derde jaar Nederlands recht. Naast het studeren ben ik caissière ( en fulltime levensgenieter). Verder ben ik goedlachs en altijd in voor een borrel of feestje. In mijn vrije tijd zit ik het liefst samen met vriendinnen op het terras met een glas groene ijsthee. Ik ben overigens dol op plantjes. Ik zie er naar uit om als pr-designer aan de slag te gaan en er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken!


Algemeen: Sasha Soolsma
Hoi, mijn naam is Sasha! Ik ben 21 jaar oud en zit in het tweede jaar van mijn bachelor juridische bestuurskunde, met civiel effect. Ik heb er super veel zin in om komende jaar mooie kiekjes te schieten bij de evenementen!


Algemeen: Merel Rijpkema
​Hoi allemaal, Ik ben Merel. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Naast mijn studie hou ik er van om te Hockeyen, lekker te eten en gezellige activiteiten te doen. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik ben ontzettend enthousiast om samen met mijn commissie er een top jaar van te maken!

Onze sponsoren