Promotie

PROMOTIECOMMISSIE

De promotiecommissie is verantwoordelijk voor het promoten en vastleggen van alle evenementen van Diephuis. Door deze vier dames zullen jullie dus altijd op de hoogte blijven van de evenementen die hebben plaatsgevonden.


IMG_0257.JPG
Nienke Broek, Tsjessie Spijkerman, Daniëlle Trippenzee, Myrthe Doorman

Voorzitter: Tsjessie Spijkerman
De voorzitter van de promotiecommissie is Tsjessie. Ze hoopt nu in haar vierde jaar haar bachelor IT-recht af te ronden en ze werkt ook nog eens in de horeca en geeft PoleFitness trainingen. Toch zullen jullie haar dit jaar nog vaak tegenkomen met een camera voor haar neus, klaar om jullie op jullie mooist te fotograferen tijdens alle evenementen. 

Social media: Daniëlle Trippenzee
Met 19 lentes jong is Daniëlle het jongste lid van de promotie commissie. Naast broodjes bakken bij de Albert Heijn en een beetje studeren zal zij dit jaar de taak van commissaris Social Media op zich nemen. 

PR/Design: Myrthe Doorman
Myrthe is met haar studie internationaal recht een beetje een vreemde eend in de bijt. Toch is zij heel geïnteresseerd in het civiel recht en zal zij de functie PR & Design van harte op zich nemen. Ze zal een hiermee een leuke toevoeging brengen aan het team. Daarnaast houdt ze zich bezig met kickboksen, zwemmen en een drankje op zijn tijd. 

Algemeen: Nienke Broek
Nienke is een echte Zwolse die haar plekje in Groningen inmiddels helemaal gevonden heeft. Naast dat ze in haar tweede jaar Nederlands recht zit heeft ze ook regelmatig een hockeystick vast. In haar functie algemeen binnen de promotie commissie ondersteunt ze haar commissie genoten waar nodig. ​

Onze sponsoren