Studiecommissie

STUDIECOMMISSIE

De studiecommissie organiseert elk blok studiegroepen. Tijdens deze studiegroepen ga je samen met je medestudenten oefenen met de voorgeschreven stof en kun je goed voorbereid de tentamens in.

fullsizeoutput_b25.jpeg
V.l.n.r. Max Bouwmeester, Bo Graveth, Nyna Bolt, Yasna Parwaz


Voorzitter: Bo Graveth

Hoi! Mijn naam is Bo en aan mij dit jaar de eer om de voorzitter te zijn van de studiecommissie. Ik ben 22 jaar oud en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Dit is mijn eerste jaar als actief lid bij Diephuis en ik heb er enorm veel zin in. Naast mijn studie ben ik vaak te vinden in de sportschool en hou ik ervan om lekker te borrelen met vrienden. Ik kijk er erg naar uit om er samen met mijn commissie een top jaar van te maken!


PR/Design: Yasna Parwaz

Hallo, ik ben Yasna en ik zit in het derde jaar van de bachelor IT-recht.  Binnen de studiecommissie vervul ik de functie van PR/Design. Verder ben ik werkzaam als juridisch medewerker bij het Juridisch Spreekuur en in mijn vrije tijd hou ik van een drankje doen met vrienden, koken, een balletje slaan op het hockeyveld en ik ben erg bezig met mode! Ik kijk er naar uit om er met mijn commissie een top collegejaar van te maken!


Commissaris bachelor: Nyna Bolt

Hoi! Mijn naam is Nyna en ik zal binnen de studiecommissie de functie commissaris bachelor vervullen. Ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor IT-recht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb er heel veel zin in!


Algemeen: Max Bouwmeester

Mijn naam is Max, 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor IT-recht. Dit jaar zal ik de functie van algemeen lid vervullen binnen de studiecommissie. Ik kijk uit naar het komende jaar bij Diephuis en hoop samen met de commissie een aantal nuttige studiegroepen te organiseren.

Onze sponsoren