Studiecommissie

STUDIECOMMISSIE

De studiecommissie organiseert elk blok studiegroepen. Tijdens deze studiegroepen ga je samen met je medestudenten oefenen met de voorgeschreven stof en kun je goed voorbereid de tentamens in.

Studie.JPG
v.l.n.r. Collin ter Braack, Amber Hulstein, Emmy Zhang, Dorien de Boer, Foppe van der Veen


Voorzitter: Amber Hulstein

Mijn naam is Amber en ik ben twintig jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van mijn Bachelor Nederlands recht. Dit is mijn eerste jaar als actief lid bij Diephuis en ik zal de functie voorzitter van de studiecommissie vervullen! Ik kijk er erg naar uit om er samen met mijn commissie een gezellig en leerzaam jaar van te maken!

PR/Design: Emmy Zhang

Mijn naam is Emmy, ik ben 21 jaar oud en momenteel bezig met mijn laatste jaar in de bachelor IT-recht. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor PR/Design van de studiegroepen. Samen met de andere commissieleden kijk ik uit om het komend jaar interessante en leerzame studiegroepen te organiseren!

Commissaris bachelor: Collin ter Braack

Mijn naam is Collin. Ik ben 23 jaar oud en zal aankomend jaar hopenlijk mijn bachelor IT-recht afronden. Naast m'n studie sport ik veel en ben ik zolang de regering het toelaat in het uitgaansleven te vinden. Dit jaar is mijn eerste actieve jaar bij Diephuis en kijk hier dan ook erg naar uit!

Commissaris master: Dorien de Boer

Ik ben Dorien, 22 jaar en de nieuwe commissaris master van de studiecommissie! Aankomend jaar ga ik beginnen met de master Privaatrecht en daarnaast hou ik mij graag bezig met sporten en muziek maken. Ik kijk uit naar een gezellig jaar als actief lid bij Diephuis!

Algemeen: Foppe van der Veen

Mijn naam is Foppe, 21 jaar en ik volg momenteel vakken van het tweede jaar van de bachelor Fiscaal recht. Naast mijn studie ben ik te vinden op het voetbalveld en op de padelbaan. Dit zal mijn eerste jaar bij Diephuis worden en ik kijk er naar uit om met studiegroepen mensen te helpen de stof beter te begrijpen zodat er vakken kunnen worden gehaald.

Onze sponsoren