Nieuws

Schrijf je in voor het congres.

Schrijf je in voor het congres.

Dinsdag 16 februari is het zover; het jaarlijkse congres van Diephuis zal dan plaatsvinden! Het thema van het congres dit jaar is ‘Banking & Finance’, met als onderwerp ‘financieringen en zekerheden’.

Tegenwoordig kan het vinden van financiering een lastige opgave zijn. Door de nasleep van de crisis en de toename van controle door de toezichthouders willen banken zo veel mogelijk zekerheid bij het verstrekken van krediet. Dit wil niet zeggen dat het vinden van financiering onmogelijk is geworden. Door de komst van nieuwe spelers zoals hedgefondsen en alternatieven zoals crowdfunding is er veel mogelijk. Daarnaast zijn er door de globalisering steeds meer internationale mogelijkheden.

Tijdens het plenaire gedeelte zal het onderwerp, financieringen en zekerheden, vanuit verschillende invalshoeken benaderd worden door de sprekers.

De dagvoorzitter zal zijn:

mr. M. Stoffer (De Brauw Blackstone Westbroek)

De sprekers zullen zijn:

mr. A. Hammerstein (A-G bij de Hoge Raad)
mr. L.P. Kortmann (RESOR)
prof. mr. dr. F.M.J. Verstijlen (Rijksuniversiteit Groningen)
prof.mr. R.M. Wibier (Tilburg University)

Het middagdeel zal bestaan uit workshops. Deze worden verzorgd door: 
De Brauw Blackstone Westbroek; 
RESOR;
Dirkzwager advocaten & notarissen;
ABN AMRO.

Het congres zal plaatsvinden in Het Kasteel (Melkweg 1) te Groningen. 
De inloop is vanaf ongeveer 9:00 uur en de dag zal eindigen rond 17:00 uur. Het congres zal worden afgesloten met een borrel. 
Altijd al benieuwd geweest naar hoe je van een financiering tot een vordering komt? Aanmelden kan hier. Voor vragen en informatie kun je mailen naar congres@diephuis.nl.

We hopen je 16 februari te zien op het congres!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen