Studiecommissie

STUDIECOMMISSIE

De studiecommissie organiseert elk blok studiegroepen. Tijdens deze studiegroepen ga je samen met je medestudenten oefenen met de voorgeschreven stof en kun je goed voorbereid de tentamens in. Wilt u contact opnemen met de studiecommissie? Stuur dan een mail naar studiecommissie@diephuis.nl

DSC_0080.JPG
v.l.n.r. Carmen Espinosa Palou, Khewita Tedjai, Kimberley Speelman

Voorzitter: Khewita Tedjai
Hoi! Ik ben Khewita Tedjai en 24 jaar oud. Dit collegejaar studeer ik Nederlands recht met straf- en privaatrecht als specialisaties. Mijn commissiegenoten en ik kijken uit naar het organiseren van de studiegroepen!

Commissaris studie: Kimberley Speelman
Hoi! Mijn naam is Kimberley. Op dit moment ben ik bezig met de afrondende fase van de Bachelor. Mijn interesse ligt in het privaatrecht en zal ik de Master Privaatrecht gaan volgen. Hiernaast houd ik mij voornamelijk bezig met werk, sport en vrienden. Ik kijk uit naar dit jaar bij Diephuis en natuurlijk de studiegroepen!

Commissaris studie: Carmen Espinosa Palou
​​​​​​​Hi! Mijn naam is Carmen, ik ben 22 jaar en dit is mijn eerste jaar bij Diephuis. Ik ben op dit moment bezig met de Master strafrecht en wil aansluitend privaatrecht volgen. Buiten mijn studie sport ik graag en reis ik veel. Ik hoop iedereen te zien bij de studiegroepen!