Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis naar het op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis.

IMG_8148.jpg
V.l.n.r. Rienk Timmerman, Hilde Baarsma, Marieke Bergsma, Emily Spiegelenberg, Anna Breuker, Jop van Heijningen


Voorzitter: Marieke Bergsma
Mijn naam is Marieke Bergsma, ben 21 jaar oud en ga dit jaar beginnen aan mijn derde jaar van Nederlands recht. Ik had erg veel zin om aankomend jaar nog iets relevants te doen naast mijn studie en ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Diephuis. Ik kijk er dan ook naar uit om in de komende maanden een fantastische reis neer te zetten! Samen met mijn leuke en gezellige commissiegenoten gaat dit absoluut lukken. Wij hebben er zin in!

Penningmeester: Rienk Timmerman
Mijn naam is Rienk Timmerman en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een derdejaars student Nederlands recht en toen ik aanraking kwam met Diephuis, sprak het mij erg aan en sindsdien behoor ik tot het meubilair. Binnen de ISP commissie heb ik de eer om als penningmeester de financiën in de gaten te houden. Een functie die mij op het lijf is geschreven. Al in de wieg was ik druk in de weer met begrotingen en het beheer van gelden. Naast mijn bachelor Nederlands recht toer ik graag in een van mijn Saabs door het mooie Nederland. Een tussenstop om op een terras van een koude Leffe Blond te genieten maakt een middagje toeren compleet.

Contactpersoon kantoren: Hilde Baarsma
Hoi, mijn naam is Hilde Baarsma en ik ben net begonnen aan mijn vierde jaar Nederlands recht. Het leek mij leuk om nog actief te worden bij een studievereniging en mijn keuze viel hierbij gelijk op Diephuis vanwege de gezellige sfeer en vanwege het feit dat privaatrecht mij erg aanspreekt. Ik heb heel veel zin om samen met mijn commissiegenoten een fantastische reis neer te zetten!

Locatie commissaris:
Jop van Heijningen
Hallo, ik ben Jop van Heijningen en ik ben dit jaar begonnen aan mijn vierde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Dit jaar ben ik zowel actief in het bestuur van de medezeggenschapsvereniging Progressief Rechten, als bij de ISP-commissie van Diephuis. Als Locatie commissaris kijk ik er erg naar uit om samen met deze commissie een onvergetelijke studiereis te gaan organiseren! 

PR/Design: Emily Spiegelenberg
Hoi, ik ben Emily Spiegelenberg. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht. Omdat het mij leuk leek om actief te worden bij een studievereniging en ik privaatrecht het leukste rechtsgebied vind, heb ik voor Diephuis gekozen. Dit jaar is het aan mij de taak om iedereen te enthousiasmeren voor deze fantastische reis!

Algemeen: Anna Breuker
​Hoi, mijn naam is Anna Breuker. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Sinds dit jaar ben ik overgestapt van Nederlands recht naar Notarieel recht. Ik ben erg enthousiast om dit jaar actief lid te zijn bij Diephuis. Ik vind reizen enorm leuk en houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Ik heb daarom erg veel zin om een onvergetelijke reis te organiseren, een leuke uitdaging!

                                                                                                                                            

Onze sponsoren