Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis.

fullsizeoutput_a71.jpeg
V.l.n.r. Frouwke van Ringen, Loes Reuver, Jesse van Bruggen, Marjolein van Eerde, Julia Borgh


Voorzitter: Marjolein van Eerde

Hoi, ik ben Marjolein, ik ben 23 jaar en ik zal dit jaar de voorzitter van de ISP-commissie zijn. Ik zit midden in mijn master Nederlands recht. Hierbij heb ik voor de specialisaties Privaatrecht en Strafrecht gekozen. Naast mijn studie houd ik onder andere van koken, lezen, en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn commissiegenoten het ISP te organiseren en ik hoop dat wij er, ondanks deze onzekere tijd, een mooie reis van kunnen maken!


Contactpersoon kantoren: Frouwke van Ringen

Hoi hoi! Ik ben Frouwke, 22 jaar oud en zit nu in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik ben goedlachs en hou van het studentenleven. In mijn vrije tijd zit ik het liefst samen met mijn vriendinnen op het terras met een glas groene ijsthee. Verder ben ik dol op plantjes en is koken mijn grote hobby. Naast het studeren ben ik caissiére. Ik zie er naar uit om als contactpersoon kantoren aan de slag te gaan en er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken!


Penningmeester: Julia Borgh

Hoi ik ben julia, 23 jaar oud en op dit moment begin ik met de master Privaatrecht. Hiervoor heb ik de bachelor IT-recht gedaan. In mijn vrije tijd hockey en klim ik graag. Ook vind ik reizen organiseren erg leuk om te doen. Dit is ook de reden dat ik voor de ISP-commissie ben gegaan en hoop dat we dit jaar er wat moois van kunnen maken!


PR/Design: Jesse van Bruggen

Aangenaam! Mijn naam is Jesse. Ik ben 23 jaar oud en ik start dit jaar met de master Privaatrecht hier in Groningen. Diephuis is mij vorig jaar zo goed bevallen dat ik nog een jaar ben blijven plakken. Als lid van de ISP-commissie ga ik helpen met de internationale reis organiseren. In verband met COVID-19 gaat dit op zijn zachtst gezegd een uitdaging worden. Desalniettemin heb ik heel veel zin in het komende verenigingsjaar!


Locatie Commissaris: Loes Reuver

Hoi ik ben Loes en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de master Nederlands recht, met als specialisatie Staats- en bestuursrecht, en hopelijk kan ik dit jaar nog afstuderen! Ook mag ik dit jaar als locatiecommissaris deel uitmaken van de ISP-commissie van Diephuis. Super leuk natuurlijk! Hopelijk kunnen we, ondanks corona, een toffe reis plannen. Verder sla ik wekelijks een hockeyballetje op het veld bij GHBS, werk ik bij de provincie, vind ik koken geweldig en sla ik een gezellig avondje speciaal biertjes drinken zeker niet af. Verder kijk ik er naar uit om samen met mijn commissie een leuke reis te kunnen organiseren!

Onze sponsoren