Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis.

ISPcommissie.jpg
v.l.n.r. Puck Keurentjes, Nienke Broek, Wendela Oudkerk Pool, Anne Erents, Rosalie Jassies en Esther van der Meulen


Voorzitter: Esther van der Meulen
Mijn naam is Esther van der Meulen. Ik ben 21 jaar oud en ik volg de Bachelor IT-recht. In mijn vrije tijd sport ik veel, zo doe ik onder andere aan hardlopen, wielrennen en roeien. Ook vind ik schilderen en koken erg leuk. Ik kijk er naar uit om samen met mijn onwijs enthousiaste en gezellige commissie het Internationale Studieproject te organiseren!


Contactpersoon kantoren: Rosalie Jassies
Hoi! Ik ben Rosalie Jassies, ik ben 20 jaar en ik ben bezig met mijn bachelor Nederlands recht. Naast mijn studie zit ik op voetbal en kijk ik graag series. Ik heb erg veel zin om komend jaar actief te zijn bij Diephuis en de internationale reis te organiseren!


Penningmeester: Puck Keurentjes
Mijn naam is Puck Keurentjes, ik ben 22 jaar oud en dit studiejaar gestart aan de Master Nederlands recht. Ik ben niet alleen maar in de collegebanken te vinden, want ik ben ook dol op nieuwe recepten uitproberen, hardlopen door het Noorderplantsoen en mooie reizen maken. Ik vind het heel leuk om via deze commissie actief te zijn binnen Diephuis en ik kijk uit naar de fantastische reis!


Algemeen: Anne Erents
Hoi! Ik ben Anne Erents, ik ben 20 jaar en zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor IT-Recht. Naast mijn studie doe ik nog de excursiecommissie bij de LISA en vind ik het leuk om te fitnessen en uit te gaan. Ik kijk er naar uit om een onvergetelijke ISP reis te organiseren samen met mijn commissie!


PR/Design: Wendela Oudkerk Pool
Hoi! Ik ben Wendela Oudkerk Pool en ik ben 21 jaar oud. Ik ben bezig met mijn bachelor Nederlands recht en zit nu in het derde jaar. Daarnaast vind ik het leuk om series te kijken of terrasjes te pakken. Ook ga ik elke week hockeyen. Ik heb erg veel zin om komend jaar de internationale reis te organiseren en veel aanwezig te zijn bij de activiteiten die Diephuis organiseert!


Locatie Commissaris: Nienke Broek
Mijn naam is Nienke Broek en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Ik ben super enthousiast om in mijn tweede jaar Diephuis het internationaal studieproject te organiseren. Daarnaast houd ik van koken en borrelen.

Onze sponsoren