Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis. Wilt u contact opnemen met de ISP-commissie? Mail dan naar ISP@diephuis.nl

ISP.jpg
v.l.n.r. Veerle Geboers, Federico Arguello, Sophie Hulsbergen, Corné Stukker, Leonie Tuin, Matthijs Klunder


Voorzitter: Corné Stukker

Ha! Mijn naam is Corné Stukker en ik ben 23 jaar oud. Ik ben momenteel de Pre-master Nederlands recht aan het afronden en daarnaast ben ik begonnen aan mijn master. Ik ben een liefhebber van sporten zoals voetbal, hockey en roeien, maar mijn passie ligt bij duikreizen. Samen met mijn commissie gaan we een grandioze reis organiseren!


Contactpersoon kantoren: Leonie Tuin

Hoi! Mijn naam is Leonie. Ik ben 23 en ik ben bezig met de master IT-recht en de master Privaatrecht. Naast mijn studie vind ik het leuk om te hockeyen, tijd door te brengen met vriendinnen en om te reizen. Vandaar ook de keuze voor de ISP-commissie! Dit jaar is mijn eerste jaar bij Diephuis. Ik heb enorm veel zin om dit jaar een fantastische reis neer te gaan zetten en veel nieuwe mensen te leren kennen!


Penningmeester: Matthijs Klunder

Hoi! Ik ben Matthijs, 22 jaar en zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen binnen de ISP. Hierbij zal ik mij vooral bezig houden met het in de gaten houden van de begroting en de uitgaven die wij als ISP-commissie zullen doen. Naast deze leuke commissie houd ik mij bezig met de master privaatrecht, sporten en - wellicht logisch - reizen! 
Ik hoop er dit jaar een waanzinnige reis van te maken en heb er erg veel zin in!


PR/Design: Federico Arguello

Buenas! Ik heet Federico Arguello en doe op dit moment de PR/ Design van mijn geliefde ISP Commissie. Ik ben net begonnen aan mijn eerste jaar “International and European Law” en vindt het fantastisch leuk. Daarnaast houdt ik ervan om te lezen, sporten, koken en de discussie aan te gaan. Het is mijn eerste jaar bij onze schitterende Diephuis en ik krijg er maar niet genoeg van!


PR/Design: Sophie Hulsbergen

Hey! Ik ben Sophie Hulsbergen en ik ben 21 jaar oud. Ik zit op het moment in mn vierde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Daarnaast doe ik ook nog de bachelor Spatial Planning and Design. In mijn vrije tijd vind ik hockeyen erg leuk en maak ik vaak muziek. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissie een mooie reis neer te zetten!


Commissaris locatie: Veerle Geboers

Hi! Ik ben Veerle, 22 jaar oud en ik ben op dit moment bezig met mijn eerste jaar in de master International Human Rights Law. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis, dus ik vind het super leuk om dit jaar de functie Commissaris Locatie op me te nemen! We gaan hopelijk een hele leuke reis organiseren :)