Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis. Wilt u contact opnemen met de ISP-commissie? Mail dan naar ISP@diephuis.nl

ISP2.jpg
v.l.n.r. Lizzy Reinders, Floor van Faassen, Tom Lenters, Loïs Vens, Andrea Gacevic, Eva ter Haar


Voorzitter: Andrea Gačević

Hey! Ik ben Andrea Gačević en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in het vierde jaar van de bachelor Nederlands recht. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van lezen en (oude) films kijken. Ik vind het leuk om te reizen en altijd lekker druk bezig te zijn. Samen met de commissie hoop ik een gezellig jaar te beleven en een mooie reis te organiseren!

Contactpersoon kantoren: Tom Lenters

Ciao! Mijn naam is Tom Lenters en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en ik ben van plan om volgend jaar daarnaast een studie filosofie te gaan volgen. Ik ben een groot liefhebber van sport, politiek en reizen. Wegens mijn voorliefde voor reizen ging mijn voorkeur uit naar de ISP commissie! We gaan er een mooie reis van maken :)

Penningmeester: Loïs Vens

Hoi! Ik ben Loïs en ik ben de penningmeester van het internationaal studieproject. Ik ben 22 jaar en ben dit jaar begonnen met mijn master privaatrecht. Ik kijk er naar uit om een mooie reis te organiseren!


PR/Design: Eva ter Haar 

Hey! Ik ben Eva ter Haar, 21 jaar en ben op dit moment bezig met het laatste jaar van mijn IT-bachelor. Naast mijn studie houd ik van sporten, lezen en lekker op stap gaan met m’n vriendinnen. Ik ga dit jaar de functie PR/Design op me nemen. Het is mijn eerste jaar bij Diephuis en heb veel zin om iedereen te leren kennen en er een leuk jaar van te maken met een toffe reis!

Locatie Commissaris: Lizzy Reinders

Hi mijn naam is Lizzy en ik ben 22 jaar oud. Ik ben bezig met de master Nederlands recht, met als specialisatie Privaatrecht. Dit jaar heb ik de functie als locatiecommissaris. Heel erg leuk! Ik hoop dat wij, ondanks corona, een toffe reis gaan plannen. Ik heb heel veel zin in deze leuke tijd met mijn commissie. Verder kijk ik er naar uit om samen met mijn commissie een leuke reis te kunnen organiseren!

Algemeen: Floor van Faassen 

Hoii!! ik ben Floor van Faassen, 21 jaar oud en ik zit nu in m’n derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb heel veel zin om met deze groep een gave reis neer te zetten!