Internationaal Studieproject

ISP-COMMISSIE

Elk jaar gaat Diephuis op studiereis naar het buitenland. De ISP-commissie houdt zich bezig met het organiseren van deze leuke, interessante en leerzame (buitenlandse) reis.

IMG_8374_3.JPG
v.l.n.r. Nina Nijhuis, Famke Rothstegge,Chika Ezenwobi, Merel Rijpkema, Benjamin van Klompenburg, Marlijn Berends


Voorzitter: Nina Nijhuis
Ik ben Nina, 22 jaar, en zit nu in het 3e jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb veel zin om dit jaar alle leuke activiteiten van Diephuis bij te wonen. Uiteraard kijk ik er het meest naar uit om samen met mijn superleuke commissie een fantastische reis te organiseren. 


Contactpersoon kantoren: Famke Rothstegge
Hoi! Mijn naam is Famke, ik ben 20 jaar en ik zit op dit moment in het 3e jaar van mijn bachelor richting IT-Recht en Nederlands recht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te sporten of gezellig een terrasje te pakken. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar samen met mijn commissie een supergave reis te organiseren!


Penningmeester: Merel Rijpkema
Hoi! Ik ben Merel. Ik ben 21 jaar oud en ik ben op dit moment bezig met het vierde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Dit is mijn tweede jaar bij Diephuis als actief lid en ik ben heel enthousiast om dit jaar het internationaal studieproject te mogen organiseren met mijn commissie. Daarnaast houd ik ervan om te hockeyen, lekker te eten en tijd door te brengen met vrienden. 


Algemeen: Chika Ezenwobi
Hoi, mijn naam is Chika en ik zal dit jaar de functie van algemeen lid vervullen binnen de ISP-commissie. Ik ben 22 jaar en rond dit jaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid af. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb erg veel zin om samen met mijn commissiegenoten een onvergetelijke reis te organiseren.


PR/Design: Benjamin van Klompenburg
De functie PR/Design zal dit jaar vervuld worden door mij, Benjamin, 22 jaar oud en bezig met de bachelor Notarieel recht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of op de tennisbaan. Afgelopen jaren heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Diephuis en dat zal dit jaar niet anders zijn. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het dit jaar wederom een topjaar zal worden. 


Locatie Commissaris: Marlijn Berends
Mijn naam is Marlijn en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands recht. Als locatiecommissaris ben in verantwoordelijk voor de planning en dus het gehele draaiboek tijdens de studiereis. Naast het nuttigen van de nodige biertjes, besteed in ik mijn vrije tijd ook aandacht aan verschillende leuke activiteiten. Als locatiecommissaris kan ik dan ook beamen dat de studiereis een mooi feest wordt. 

Onze sponsoren