Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor de pleitinstructie en diverse kroegcolleges. 

Evenementencommissie.JPG
v.l.n.r. Pamela Westra, Ruben Oolderink, Anke Faber, Maarten Beets, Floor Venema en Daan Kalter

 

Voorzitter: Maarten Beets
Mijn naam is Maarten en ik ben 24 jaar. Aankomend collegejaar is mijn tweede jaar bij Diephuis en ik zal de voorzitter zijn van de Evenementencommissie. Dit betekent dat ik samen met mijn geweldige commissie een aantal leuke activiteiten ga organiseren. In mijn vrije tijd ben ik vrijwel non-stop met muziek bezig. Ik hoop dat jullie, net zoals de Evenementencommissie, veel leren en plezier hebben tijdens de activiteiten dit jaar.

Contactpersoon Kantoren: Ruben Oolderink
Hoi, mijn naam is Ruben Oolderink. Ik ben 20 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Daarnaast volg ik de vakken van de afstudeerrichting Juridische Bestuurskunde. Aankomend jaar vervul ik de functie contactpersoon kantoren binnen de evenementencommissie van Diephuis. Dit houdt in dat ik het contact onderhoud met de personen die betrokken zijn bij de evenementen van onze prachtige vereniging.  Ik hoop jullie in de toekomst te kunnen treffen bij deze evenementen!

PR/Design: Anke Faber
Hoi! Ik ben Anke Faber en ik vervul dit jaar de functie PR/Design binnen de Evenementencommissie. Ik ben 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de studie IT-Recht. In mijn vrije tijd fitness ik graag en vind ik het leuk om uit te gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar deel uit te maken van een commissie bij Diephuis en hoop samen met mijn commissiegenoten geslaagde evenementen neer te zetten!

Penningmeester: Daan Kalter
Hoi! Mijn naam is Daan Kalter, 21 jaar oud en dit jaar is het aan mij de eer om de functie van penningmeester te vervullen. Het is mijn taak dat de financiën perfect op orde zijn voor al onze evenementen. Momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor IT-recht. Verder vind ik het heerlijk om te reizen en kan ik uiteraard genieten van gezelligheid met een borrel. Ik heb er erg veel zin in en hoop jullie te zien op onze leuke en leerzame evenementen!

Algemeen: Pamela Westra
Hoi! Ik ben Pamela Westra en zal dit jaar de functie algemeen vervullen binnen de evenementencommissie. Ik ben 24 jaar oud en rond dit jaar mijn bachelor Nederlands recht af. Ik kijk ernaar uit om de evenementen van deze gezellige commissie te organiseren en hoop jullie ook te zien tijdens de activiteiten!

Algemeen: Floor Venema
Mijn naam is Floor Venema en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Nederland recht. Dit is mijn eerste jaar bij deze vereniging en ik zal de functie algemeen gaan vervullen. Ik heb er veel zin in en ik kijk er naar uit om met mijn collega’s van de commissie veel leuke dingen te gaan organiseren!

Onze sponsoren