Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor verschillende evenementen, zoals het kroegcollege en de pleitinstructie. Wilt u contact opnemen met de evenementencommissie? Mail dan naar evenementen@diephuis.nl

Evenementen3.jpg
v.l.n.r. Lester Lesterhuis, Frouwke van Ringen, Mitchel Huiskamp, Daphne Poelstra

 

Voorzitter: Frouwke van Ringen

Hoi hoi! Ik ben Frouwke, 23 jaar oud en ga aankomend jaar de bachelor Nederlands recht afronden. Ik ben goedlachs en hou van het studentenleven. In mijn vrije tijd zit ik het liefst samen met mijn vriendinnen op het terras met een glas groene ijsthee. Verder ben ik dol op plantjes en is koken mijn grote hobby. Naast het studeren ben ik in de Ikea te vinden op de food-afdeling! Ik zie er naar uit om als voorzitter aan de slag te gaan en er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken!

Contactpersoon Kantoren: Daphne Poelstra

Hoi! Mijn naam is Daphne en ik ben 22 jaar oud. Ik zal dit jaar binnen de evenementencommissie de rol van contactpersoon kantoren vervullen. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor IT-recht. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te voetballen of om lekker en drankje te doen met vriendinnen. Ik kijk er naar uit naar dit aankomende jaar bij Diephuis en ik heb er heel veel zin in!

Penningmeester: Mitchel Huiskamp

Hallo! Ik ben Mitchel, 24 jaar oud, en het aankomende collegejaar vervul ik de functie van penningmeester binnen de evenementencommissie. Dit studiejaar is het daarnaast de bedoeling om af te studeren. Daarom wil ik nog één keertje knallen tijdens het studentenleven door gezellige en leerzame evenementen neer te zetten bij Diephuis!

PR/Design: Lester Lesterhuis

Mijn naam is Lester Lesterhuis, ik ben 20 jaar oud en ik ga aankomend jaar mijn bachelor Nederlands recht afronden. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten, hard te lopen en met vrienden af te spreken. Binnen de commissie zal ik de PR/Design functie gaan vervullen, daar zie ik dan ook graag naar uit!