Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor verschillende evenementen, zoals het kroegcollege en de pleitinstructie. Wilt u contact opnemen met de evenementencommissie? Mail dan naar evenementen@diephuis.nl

Evenementen.jpg
v.l.n.r. Sjoerd Horstmanshoff, Suzanne Kaklewska, Amber Otten, Reinskje Hofstra, Frank Venema

 

Voorzitter: Amber Otten

Mijn naam is Amber, ik ben 21 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van voorzitter binnen de Evenementencommissie. Momenteel ben ik bezig met de premaster Rechtsgeleerdheid. Het is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie gezellige en leerzame evenementen te organiseren!


Contactpersoon Kantoren: Frank Venema

Hoi, ik ben Frank. Ik zit in de afrondende fase van mijn bachelor en zal in februari of september aan de master IT-recht beginnen in Groningen. Diephuis heeft mij heel erg aangetrokken, omdat ik de civiele kant van het IT-recht erg interessant vind en ik mezelf daarin wil verbeteren. Binnen de commissie bekleed ik de functie van contactpersoon kantoren. Als ik niet bezig ben met de studie, dan ben ik regelmatig bij de korfbal te vinden. Daarnaast hou ik op zn tijd zeker van een drankje, waarmee je bij diephuis ook zeker op je plek bent.


Penningmeester: Sjoerd Horstmanshoff

Hoi, mijn naam is Sjoerd. Ik ben nu bezig met de master staats- en bestuursrecht. Niettemin wil ik ook blijven investeren in mijn civielrechtelijke interesses. Daarom ben ik lid van Diephuis. Naast mijn studie sport ik graag en pak ik graag een feestje mee.


PR/Design: Suzanne Kaklewska

Hoi, mijn naam is Suzanne. Ik ben op dit moment mijn bachelor aan het afronden en doe de masters IT- en privaatrecht. Verder bemoei ik mij soms met de lokale politiek, en drink ik graag een drankje of een theetje.


Algemeen: Reinskje Hofstra

Hoi! Ik ben Reinskje en vervul dit jaar de functie van algemeen lid/secretaris van de evenementencommissie. In september ben ik begonnen aan de master Straf- en Privaatrecht. Het kroegcollege is al geweest en dit was zeer geslaagd! Ik kijk uit naar een gezellig en leerzaam jaar met iedereen.