Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor de pleitinstructie en diverse kroegcolleges. 

IMG_8590.jpg
v.l.n.r. Anouk Huisingh, Loïs Vens, Iris Zeilstra, Sasha Soolsma, Rosalin Weenink

 

Voorzitter: Iris Zeilstra
Hey! Mijn naam is Iris, 22 jaar oud en aankomend jaar ben ik voorzitter van de Evenementencommissie. Momenteel zit ik in mijn vierde en hopelijk laatste jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Naast Diephuis ben ik ook actief bij de TAM. Samen met deze 4 toppers hieronder zal ik een aantal activiteiten organiseren dit jaar waarbij ik jullie allemaal hoop te zien!


Contactpersoon Kantoren: Rosalin Weenink
Hoi! Ik ben Rosalin en ik ben contactpersoon kantoren voor de Evenementencommissie. Dit jaar ben ik begonnen met de Master Ondernemingsrecht. Naast de Evenementencommissie zit ik in een commissie bij het SGOR. Verder hou ik van series kijken, borrelen en hardlopen. Ik kijk er naar uit om met mijn commissieleden evenementen te organiseren voor aankomend jaar!


PR/Design: Anouk Huisingh
Hoi! Mijn naam is Anouk en ik mag dit jaar de functie PR/Design vervullen in de Evenementencommissie. Ik ben 21 jaar oud en dit jaar begonnen aan mijn master IT-recht. Ik kijk ernaar uit om dit jaar evenementen te mogen organiseren met deze leuke commissie en hoop jullie daar allemaal te zien. 

Penningmeester: Sasha Soolsma
Hoi! Mijn naam is Sasha, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn bachelor Juridische Bestuurskunde, waarbij ik ook een aantal civiel effect vakken volg. Na een jaar actief te zijn geweeest in de Promotiecommissie, had ik nog geen genoeg van de vereniging en besloot ik nog een jaar bij Diephuis te willen blijven. Komend jaar mag ik als penningmeester van de Evenementencommissie aan de slag en hoop ik weer een top jaar met mooie evenementen te mogen beleven.

Algemeen: Loïs Vens
Hoi! Mijn naam is Loïs en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar ga ik mijn bachelor IT-Recht afronden. Verder zal ik dit jaar de functie algemeen vervullen binnen deze commissie. Ik heb zin om dit jaar de evenementen te organiseren en hoop jullie daar allemaal te zien!


Onze sponsoren