Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor verschillende evenementen, zoals het kroegcollege en de pleitinstructie. 

fullsizeoutput_a84.jpeg
V.l.n.r. Lotte Levy, Lizzy Reinders, Anne-Fleur van Wagenberg, Daniek Visser, Esmee Kerckhoffs

 

Voorzitter: Anne-Fleur van Wagenberg

Hoi! Ik ben Anne-Fleur, 23 jaar en ik ben dit jaar begonnen aan de master Privaatrecht. Het is mijn eerste jaar bij Diephuis dus ik heb super veel zin in alle gezellige borrels! En ik kijk er natuurlijk naar uit om allemaal mooie evenementen te organiseren komend jaar!


Contactpersoon Kantoren: Esmee Kerckhoffs

Hoi! Ik ben Esmee en aankomend jaar ben ik contactpersoon kantoren voor de evenementencommissie. Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Naast studeren ben ik graag op de tennisbaan. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten leuke evenementen te organiseren!


PR/Design: Lizzy Reinders

Hi! Mijn naam is Lizzy, ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Ik vervul dit jaar de functie PR/Design. Ik heb zin om dit jaar evenementen te organiseren en hoop jullie daar te zien.


Penningmeester: Daniek Visser

Mijn naam is Daniek en ik ben 21 jaar. Ik zal de rol van penningmeester vervullen. Dit jaar begin ik aan het derde jaar van mijn bachelor IT-recht. Sinds kort ben ik ook met veel plezier actief bij de Rechtswinkel. Naast studie gerelateerde dingen vind ik het leuk om drankjes in de stad te doen, lekker te koken en af te spreken met vriendinnen. Ik hoop aankomend jaar, ondanks corona, leuke en memorabele evenementen neer te zetten!


Algemeen: Lotte Levy

Hoi, mijn naam is Lotte Levy en ik ben 20 jaar oud. Hopelijk ga ik dit jaar mijn bachelor Nederlands recht afronden. Ik zal de functie algemeen gaan vervullen binnen de evenementencommissie. Ik heb er erg veel zin in om komend jaar met deze gezellige meiden leuke activiteiten te mogen organiseren.

Onze sponsoren