Evenementencommissie

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor verschillende evenementen, zoals het kroegcollege en de pleitinstructie. Wilt u contact opnemen met de evenementencommissie? Mail dan naar evenementen@diephuis.nl

DSC_0692.JPG
v.l.n.r. Jildou de Boer, Bram Niehoff, Niels Sterk, Carmen Espinosa Palou, Marike Kooistra

Voorzitter: Niels Sterk
Mijn naam is Niels, ik ben 22 jaar oud en ik zal dit jaar de rol van voorzitter van de evenementencommissie vervullen. Dit jaar ben ik begonnen aan de master ondernemingsrecht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en kijk er naar uit om met mijn commissie mooie, gezellige en leerzame evenementen voor jullie te organiseren!

Contactpersoon Kantoren: Bram Niehoff
Hoi, mijn naam is Bram Niehoff. Ik zit in de afronde fase van mijn bachelor en zal in februari aan de master Ondernemingsrecht beginnen in Groningen. Naast mijn studie fitness ik graag en drink ik graag een drankje. Ik kijk er naar uit om mooie evenementen te organiseren!

PR/Design: Marike Kooistra
Hii, ik ben Marike Kooistra en ik ben dit jaar begonnen aan mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik vervul dit jaar de functie van PR/design. Ik heb er erg veel zin in om met de commissie mooie evenementen neer te zetten!

Algemeen: Jildou de Boer
Hi! Mijn naam is Jildou de Boer. In september ben ik begonnen met mijn master Privaatrecht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis. Binnen de Evenementencommissie vervul ik de rol van algemeen lid. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissie leuke evenementen te organiseren!