Evenementen

EVENEMENTENCOMMISSIE

De evenementencommissie draagt zorg voor de pleitinstructie en diverse kroegcolleges. 

Evenementencommissiefoto_Diephuis.jpg
V.l.n.r. Hilde Hekkers, Laura Andriol, Remon de Vries, Femke Leegstra, Nicky Oolderink


Voorzitter: Laura Andriol
Hai! Mijn naam is Laura Andriol en ik ben dit jaar voorzitter van de evenementencommissie van Diephuis. Ik ben 21 jaar en rond dit jaar de bachelor Nederlands recht af. Daarnaast maakt ik deel uit van de activiteitencommissie van de Groninger studentenbond, geef ik juridisch advies bij het Juridisch Steunpunt en werk ik bij het Kadaster. Het belooft een heel mooi jaar te worden met leuke en leerzame evenementen, dus wees er allemaal bij!

Penningmeester: Remon de Vries
Hoi, ik ben Remon de Vries, 22 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen met mijn Master Recht & ICT. Ik heb het voorrecht om de functie van penningmeester binnen de commissie te mogen bekleden, met aan mijn zijde een viertal prachtige Diephuisdames. Met z’n vijven zullen we er alles aan doen om er een al even prachtig jaar van te maken, met schitterende evenementen door het hele jaar heen. Naast het studeren en de evenementencommissie ben ik ook actief bij de excursiecommissie van LISA en geef ik juridisch advies bij het Kamerbewoners Adviesbureau (KAB). Ik heb er erg veel zin in en ik hoop jullie te mogen begroeten bij één van de vele toekomstige activiteiten!

Contactpersoon Kantoren: Femke Leegstra
Hoi! Mijn naam is Femke Leegstra en ik ben 21 jaar oud. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Nederlands recht afgerond en ga hopelijk komend jaar de bachelor Wijsbegeerte van een bepaald wetenschapsgebied afsluiten. Daarna wil ik beginnen met een master (waarschijnlijk civiel recht), en daarom vind ik het erg leuk om een commissie bij Diephuis te doen! Ik vervul binnen onze evenementencommissie de functie van contactpersoon kantoren, dus ik ben het aanspreekpunt voor alle advocaten die wij betrekken bij onze evenementen. Ik hoop jullie allemaal op onze leuke en leerzame evenementen te zien! 

PR/ Design: Nicky Oolderink
Hallo! Mijn naam is Nicky Oolderink. Ik ben 22 jaar oud en zal dit jaar de functie PR/Design binnen de evenementencommissie van de vereniging gaan vervullen. Ik ben momenteel bezig met de master Nederlands recht, met als richting privaatrecht. In mijn vrije tijd drink ik graag een goed glas wijn, ga ik graag lekker uit eten en ik vind het heerlijk om te reizen. Ik kijk er erg naar uit om er wat moois van te gaan maken als commissielid van deze gezellige vereniging!

Algemeen: Hilde Hekkers
Mijn naam is Hilde Hekkers, ik ben 19 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Tijdens mijn eerste jaar bij Diephuis zal ik de functie algemeen vervullen. Ik heb er erg veel zin in om dit jaar de leuke activiteiten die op de planning staan met mijn commissie te organiseren. Tot dan!


Onze sponsoren