Congrescommissie

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres. Wilt u contact opnemen met de congrescommissie? Stuur dan een mail naar congres@diephuis.nl


Voorzitter: Karlijn Aarnink
Hoi! Ik ben Karlijn en ik ben bezig met de master Privaatrecht. Vorig jaar ben ik bij Diephuis terechtgekomen omdat ik graag onderdeel wilde uitmaken van de Masterclasscommissie. De gezelligheid, leden en activiteiten die daarbij kwamen kijken bleken te leuk om alweer afscheid van te nemen. Daarom ben ik dit jaar actief bij de congrescommissie, die een van de leukste en leerzaamste Diephuis-evenementen van het jaar organiseert! Ik kijk ernaar uit om samen met mijn lieve commissiegenootjes een mooi congres neer te zetten en er weer een super gezellig jaar van te maken!

Contactpersoon kantoren: Amber Otten
Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van contactpersoon kantoren binnen de Congrescommissie. Momenteel ben ik bezig met de master Privaatrecht. Het is mijn tweede jaar bij Diephuis en ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie een geslaagd congres neer te zetten!

Penningmeester: Dorien de Boer
Hi! Ik ben Dorien en ik hoop aankomend jaar de master privaatrecht af te ronden. Afgelopen jaren heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Diephuis, dus in mijn laatste studiejaar kon een commissie natuurlijk niet ontbreken. Ik heb zin om er samen met mijn commissie een gezellig jaar van te maken en een geslaagd congres te organiseren. Hopelijk zie ik jullie allemaal daar!

PR/Design: Tessa Raateland
Hi Iedereen! Mijn naam is Tessa en ik ben 24 jaar. Ik zit momenteel in de master arbeidsrecht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik vervul de functie van PR binnen de Congrescomissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met vriendinnen, te sporten, te koken en creatief bezig te zijn. Ik kijk uit naar het organiseren van het congres en een gezellig commissiejaar bij Diephuis!

Commissaris locatie: Ilse Jurriens
Heyhoi, ik ben Ilse en 23 jaartjes oud. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Privaatrecht. Om mijn laatste studiejaar compleet te maken, leek het mij leuk actief lid te worden bij Diephuis. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van de Congrescommissie. Naast studeren vind ik het leuk om veel verschillende soorten te doen zoals (zaal)voetbal, tennis en padel. Verder geniet ik enorm van het vrije studentenleven. Ik kijk er naar uit om een mooi congres neer te zetten met mijn commissiegenoten en hoop jullie daar allen te zien!

Algemeen: Marije Mier
Hallo, ik ben Marije. Ik ben op dit moment bezig met het behalen van de master privaatrecht. Vorig jaar heb ik deel uit mogen maken van de masterclass commissie. Dit is mij erg goed bevallen. Ik ben al een aantal jaar lid van Diephuis en hoop weer een gezellig jaar te mogen meemaken in de Congrescommissie tijdens dit lustrumjaar. Ik kijk uit naar een interessant en mooi congres dat gaat komen en andere leerzame evenementen die zullen worden georganiseerd door deze mooie studievereniging. Mijn hobby’s zijn voetballen bij de Knickerbockers, het kijken van series en afspreken met vriendinnen! Ik hoop iedereen te zien bij de borrels en andere activiteiten dit studiejaar!