Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres.

IMG_8747_2.JPG
v.l.n.r. Albert Korf, Kirsten Jasper, Vera Kamphuis, Puck Keurentjes


Voorzitter: Vera Kamphuis
Mijn naam is Vera en ik start dit jaar met mijn master Nederlands recht specialisatie privaat- en ondernemingsrecht. Ik ben dit jaar voor het eerst actief lid bij Diephuis en zal de functie van voorzitter binnen de Congrescommissie gaan vervullen. Naast studeren ben ik op de tennisbaan te vinden en doe ik aan hardlopen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenoten aan de slag te gaan en een succesvol congres te organiseren.


Contactpersoon kantoren: Kirsten Jasper
Hoi! Ik ben Kirsten, 21 jaar en zit in mijn laatste jaar van de bachelor notarieel recht. Naast studeren vind ik het leuk om te lezen, te sporten en te koken. Dit is het tweede jaar dat ik actief ben bij Diephuis als contactpersoon kantoren. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn commissiegenoten een geslaagd congres te organiseren!


Penningmeester: Albert Korf
Ik ben Albert en ik ben net begonnen aan m'n tweede jaar in de master. Ook ik ben voor het eerst actief lid van Diephuis, nadat ik vorig jaar heb deelgenomen aan de Masterclass Aansprakelijkheidsrecht. Ik heb super veel zin om er een mooi jaar van te maken en een succesvol congres te organiseren. 


PR/Design: Puck Keurentjes
Mijn naam is Puck en ik start dit jaar aan mijn tweede jaar van de Master Privaat- en Arbeidsrecht. Afgelopen jaar heb ik al met veel plezier voor Diephuis het Internationale Studieproject mogen organiseren en dit jaar hoop ik samen met mijn commissiegenoten een geslaagd congres neer te zetten. Ik heb er erg veel zin in en hoop er met elkaar een mooi jaar van te maken.


Onze sponsoren