Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres.

Congrescie.jpg
V.l.n.r. Amber Klaver, Esther de Haas, Maria Westra, Charlotte Roozemond


​Voorzitter: Maria Westra
Na het afronden van haar bachelor Nederlands recht, is Maria (21) begonnen aan de master Rechtswetenschappelijk Onderzoek met een specialisatie in strafrecht. Naast haar studie werkt zij als student-assistent bij de vakgroep Strafrecht en Criminologie en als docent bij Studeerslim. De resterende gaatjes in haar agenda worden opgevuld met squashtrainingen en repetities van onder andere het Noord Nederlands Jeugdorkest waar zij trombone speelt. 

Penningmeester: Charlotte Roozemond
Charlotte is de penningmeester van de Congrescommissie en zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn. Ze is 21 jaar en begonnen met de master Nederlands recht met de specialisaties privaatrecht en arbeidsrecht. Naast studeren vindt ze het leuk om lekker te eten, te reizen, heel af en toe te sporten en series te kijken. Charlotte heeft heel veel zin in dit jaar en om samen met haar commissie een geweldig congres te organiseren. 

Contactpersoon kantoren: Esther de Haas
De functie contactpersoon kantoren zal dit jaar vervuld worden door Esther. Zij is 24 jaar en bezig met de master Nederlands recht met een specialisatie in Privaatrecht. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en/of familie. Daarnaast is ze een redelijk fanatieke sporter en houdt ze van reizen. Esther is ervan overtuigd dat het congres geweldig gaat worden.

PR/Design: Amber Klaver
Amber is 21 jaar en is net begonnen met de master Nederlands recht met de specialisaties privaatrecht en arbeidsrecht. Wellicht doet ze uiteindelijk ook nog ondernemingsrecht erbij, maar keuzes maken vindt ze lastig. Voorlopig blijft het bij deze twee. Naast haar studie vindt ze het leuk om koekjes of taartjes te bakken (en op te eten), series te kijken en drinkt ze graag een biertje, wijntje of gin-tonic met vrienden.

Algemeen: Benjamin van Klompenburg
Dit jaar zal een persoon van het mannelijke geslacht functioneren binnen de Congrescommissie als algemeen lid. Met volle moed is hij weer begonnen aan het nieuwe collegejaar, zoals jullie wel kunnen zien op de commissiefoto; zijn naam is Benjamin van Klompenburg, 20 jaar en studeert notarieel recht. Het aankomend jaar belooft een heftig jaar voor hem te worden met vier dames in de commissie. Om zich hier doorheen te kunnen bijten bevindt hij zich zo nu en dan eens in de sportschool en verbergt hij zich op zijn kamer om tot rust te komen onder het genot van een aflevering Game of Thrones. 

Onze sponsoren