Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres.

Congresscommissie.JPG
v.l.n.r. Hilde Hekkers, Merle Schuth, Emily Spiegelenberg, Anna Breuker en Carlijne Manders


Voorzitter: Emily Spiegelenberg
Ik ben Emily en ik zal dit jaar de voorzitter van de Congrescommissie zijn! Ik ben 22 jaar en ben net begonnen aan de master privaatrecht. Mocht je me niet op een borrel van Diephuis vinden, dan ben ik waarschijnlijk ergens aan het dagdromen over skiën of over sushi. Als tweedejaars Diephuizer, zal ik proberen dit jaar het congres weer tot een groot succes te brengen.


Contactpersoon kantoren: Merle Schuth
Mijn naam is Merle en ik ben momenteel bezig met het afronden van de master Nederlands recht met als specialisatie privaatrecht. Daarnaast ben ik dit jaar ook begonnen aan de master strafrecht! Naast mijn studie ben ik vrijwillig juridisch medewerker bij Slachtofferhulp en heb ik een oppasbijbaantje. Verder spreek ik in mijn vrije tijd graag af met vriendinnen om te gaan shoppen of chillen en hockey ik bij GCHC. Als commissie kijken wij ernaar uit om een geslaagd congres neer te zetten.


Penningmeester: Hilde Hekkers
Mijn naam is Hilde, ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit is nu mijn tweede jaar bij Diephuis als actief lid, en dit jaar zit ik in de Congrescommissie! Met mijn functie penningmeester zal ik ervoor zorgen dat financieel alles in orde is. Hopelijk zien wij jullie op ons congres!


PR/Design: Anna Breuker
Hoi, ik ben Anna! Ik ben 21 jaar en op dit moment bezig met het vierde jaar van mijn bachelor Notarieel recht, daarnaast doe ik ook de vakken voor civiel effect. Dit wordt mijn tweede jaar als actief lid bij Diephuis. Dit jaar zal ik de functie PR/Design binnen de congrescommissie vervullen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie het Congres 2019 te organiseren en hoop er weer net zo’n mooi jaar van te maken als vorig jaar!


Algemeen: Carlijne Manders
Mijn naam is Carlijne en ik vervul dit jaar de functie algemeen. Op dit moment volg ik de onderzoeksmaster en ben ik als student-assistent verbonden aan de vakgroep privaatrecht en notarieel recht. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, houd ik van koken en doe ik aan spinning. Ik kijk ernaar uit dit jaar het congres te organiseren!

Onze sponsoren