Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres. Wilt u contact opnemen met de congrescommissie? Stuur dan een mail naar congres@diephuis.nl

Congres3.jpg
v.l.n.r. Rozemarijn van den Broek, Tim Smit, Sasha Soolsma, Thimo Keizer, Anoek Jongsma


Voorzitter: Sasha Soolsma

Hoi! Mijn naam is Sasha en ik ben dit jaar de voorzitter van de congrescommissie. Ik ben momenteel bezig met de bachelor juridische bestuurskunde en volg daarbij vakken voor civiel effect. In het coronajaar heb ik een nieuwe hobby ontdekt, namelijk fietsen! Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn commissie een geweldig congres neer te zetten! Tot snel bij het congres!

Contactpersoon kantoren: Anoek Jongsma

Hoi! Ik ben Anoek. Dit jaar zal ik de functie van contactpersoon kantoren bekleden binnen deze gezellige commissie.  Dit jaar ben ik begonnen met de master Nederlands recht met de specialisatie Privaatrecht. Naast mijn studie houd ik van borrelen met vrienden en loop ik hard. Dit is alweer het derde jaar dat ik actief ben binnen Diephuis en ik heb er dan ook veel zin in om samen met mijn commissie een mooi en leerzaam congres neer te zetten. Ik zie je bij het congres! ;)

Penningmeester: Tim Smit 

Mijn naam is Tim en ik ben 23 jaar oud. Aankomend jaar zal ik penningmeester zijn van de congrescommissie. Ondertussen ben ik ook bezig met m'n master Nederlands Recht, specialisatie Privaat-/Ondernemingsrecht. Naast mijn studie sport ik graag en hou ik van gezelligheid. Ik kijk in ieder geval ontzettend uit naar alweer mijn derde jaar bij Diephuis!

PR/Design: Thimo Keizer

Hoi! Ik ben Thimo, 23 jaar en hoop dit jaar mijn master Fiscaal Recht af te ronden. Dit jaar zal ik de PR/Design van de congrescommissie  verzorgen. Ik hoop op weer een gezellig en leerzaam jaar bij Diephuis!

Algemeen: Rozemarijn van den Broek

Mijn naam is Rozemarijn, ik ben 22 jaar en ik ben momenteel bezig met mijn laatste jaar voor de bachelor Notarieel recht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis als actief lid en ik ben erg enthousiast om samen met mijn commissie het congres te organiseren! Verder houd ik erg van Aziatisch koken, met vrienden borrelen en ben ik altijd in voor een balletje slaan op de tennis-of golfbaan. Tot op het congres!:)