Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres. Wilt u contact opnemen met de congrescommissie? Stuur dan een mail naar congres@diephuis.nl

Congres.jpg
v.l.n.r. Bo Graveth, Joyce Bruinewoud, Laura Weide, Asaf Elvan


Voorzitter: Laura Weide

Hey! Mijn naam is Laura en ik ben 22 jaar oud. Ik ben dit jaar de voorzitter van de congrescommissie. Dit jaar is alweer mijn derde jaar bij Diephuis! Ik ben bezig met de master Privaatrecht en naast studeren houd ik van borrelen, muziek en spelletjes doen. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar een mooi congres neer te zetten en samen met mijn commissie er een super gezellig jaar van te maken!


Contactpersoon kantoren: Joyce Bruinewoud

Hi! Mijn naam is Joyce en ik ben 22 jaar jong. Dit jaar is mijn eerste actieve jaar bij Diephuis en heb ik de eer om de functie van contactpersoon kantoren binnen de congrescommissie te bekleden. Dit doe ik naast het volgen van de master Ondernemingsrecht. In mijn vrije tijd houd ik enorm van reizen, koken en gezelligheid. Ik sta te popelen om dit jaar een leerzaam congres te mogen organiseren voor alle geïnteresseerden en ik kijk er naar uit om van een onvergetelijk jaar bij Diephuis deel uit te mogen maken!


Penningmeester: Nyna Bolt

Hi! Mijn naam is Nyna en het aankomende jaar bekleed ik de functie van penningmeester binnen de congrescommissie. Ik ben momenteel bezig met de master Nederlands recht, met de specialisatie privaatrecht. Naast mijn studie hou ik voornamelijk van gezelligheid, borrelen en koken. Ik kijk uit naar een gezellig Diephuisjaar en om een geslaagd congres neer te zetten met mijn commissie!


PR/Design: Bo Graveth

Hi! Mijn naam is Bo Graveth en ik ben 24 jaar oud. Ik ben bezig met de master Nederlands recht met de specialisaties privaatrecht en ondernemingsrecht. Ik kijk ernaar uit om een mooi congres neer te zetten met mijn commissie!


Algemeen: Asaf Elvan

Mijn naam is Asaf Elvan en ik ben 21 jaar. Dit jaar ben ik algemeen lid van de Congrescommissie en ik kijk ernaar uit om met mijn commissiegenoten het jaarlijkse Diephuis Congres te organiseren!