Congres

CONGRESCOMMISSIE

De congrescommissie organiseert, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, het jaarlijkse Diephuiscongres.

fullsizeoutput_a7a.jpeg
V.l.n.r. Irma Bosma, Rienk Timmerman, Marlijn Berends, Marc Vink, Merel Rijpkema


Voorzitter: Marc Vink

Mijn naam is Marc en ik ben voorzitter van de congrescommissie. Momenteel volg ik de Togamaster met als specialisatie Privaatrecht. De borrels en andere activiteiten bevielen altijd al erg goed bij Diephuis en daarom heb ik besloten om nu actief lid te worden bij deze vereniging. Samen met de andere commissieleden hoop ik in 2021 een geslaagd congres te organiseren!


Contactpersoon kantoren: Irma Bosma

Hoi! Ik ben Irma, 22 jaar oud en dit jaar ben ik de contactpersoon kantoren van de congrescommissie. Dit studiejaar ga ik stage lopen en beginnen aan de master Recht en Bestuur. Naast mijn studie vind ik het leuk om te sporten, lezen, koken en lekker te eten en te borrelen met vrienden. Ik kijk er naar uit om dit jaar samen met deze commissie het congres te organiseren en hoop jullie daar ook allemaal te zien!


Penningmeester: Marlijn Berends

Mijn naam is Marlijn, ik ben 23 jaar oud en momenteel bezig met mijn laatste jaar in de bachelor. Dit is mijn tweede jaar als actief lid bij Diephuis. Na vorig jaar een succesvol congres bijgewoond te hebben, is het nu aan ons de taak om ook iets moois neer te zetten. Het belooft een gezellig jaar te worden en ik kijk met veel enthousiasme naar het congres uit.


PR/Design: Rienk Timmerman

Mijn naam is Rienk Timmerman en als PR/Designer van de congrescommissie zal ik onder andere de congresposter en het bekendmakingsfilmpje voor mijn rekening nemen. Een onbekende ben ik niet bij Diephuis; na de ISP-commissie en een bestuursjaar kon ik het niet laten om nog een actief jaar mee te draaien. Met een bachelor Nederlands recht en Fiscaal recht achter mij, staat de studie dit jaar op een lager pitje. Op deze manier heb ik volop tijd voor Diephuis, maar bovenal voor het opknappen van oldtimers van het sympathieke Zweedse automerk Saab. Dat verklaart tevens mijn passie voor Scandinavische films en series zoals ‘The Bridge’. Samen met mijn gezellige commissie kijk ik uit naar een geslaagd congres met hoge opkomst.


Algemeen: Merel Rijpkema

Hoi! Ik ben Merel. Ik ben 22 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen met de master Nederlands recht met de specialisatie Privaatrecht gecombineerd met Arbeidsrecht. Dit is alweer mijn derde jaar bij Diephuis als actief lid en ik ben heel enthousiast om dit jaar het congres te mogen organiseren met mijn commissie. Daarnaast houd ik ervan om te hockeyen, lekker te eten en tijd door te brengen met vrienden. Ik hoop jullie allemaal te zien op het congres dit jaar.


Onze sponsoren