Groninger Civilistenblad

GCB-COMMISSIE

Deze commissie verzorgt drie keer per jaar het verenigingsblad 'het Groninger Civilistenblad' en maakt het annuarium.

IMG_8520_2.JPG
v.l.n.r. Esmee Kerckhoffs, Yassine Makrouf, Frouwke van Ringen, Jesse van Bruggen, Nynke Smit


Voorzitter: Jesse van Bruggen
Aangenaam! Mijn naam is Jesse. Ik ben 22 jaar oud en ik ben dit jaar bezig met het laatste jaar van de bachelor IT-Recht, dit jaar zal ik de functie van voorzitter bekleden. De GCB-commissie sprak mij direct aan omdat het mij erg leerzaam lijkt om mij te verdiepen in juridische artikelen en interview alsmede het samenwerken in een hecht team. Qua hobby's en interesses ben ik niet kieskeurig. Ik doe onder andere graag aan fitness en hardlopen maar ook motorrijden en boeken lezen staan hoog op mijn lijstje. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn commissiegenoten een aantal prachtige edities ga neerzetten!


Penningmeester: Yassine Makrouf
In plaats van een saai verhaaltje over hoe ik heet en hoe oud ik ben vertel ik liever dat ik aan het einde van de dag languit op de bank oude Western Movies lig te kijken. Verder bevind ik mij in de laatste fase van mijn bachelor Nederlands recht en hou ik mij nog bezig met een juridisch adviesbureau. Ik kijk erg uit om met deze ijverige commissie drie leuke bladen uit te brengen die hopelijk voor u de lezer ook interessant zijn.


PR/Design: Esmee Kerckhoffs
Hoi! Ik ben Esmee, 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Binnen de GCB-commissie zal ik de functie PR/Design vervullen. Verder ben ik graag op de tennisbaan of op een terras. Ik kijk ernaar uit de aankomende edities van het GCB tot een succes te maken en er een gezellig jaar met mijn commissie van te maken.


Commissaris Annuarium: Frouwke van Ringen
Hoi hoi! Ik ben Frouwke, 21 jaar oud en zit nu in mijn vierde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik ben goedlachs en hou van het studentenleven. In mijn vrije tijd zit ik het liefst samen met mijn vriendinnen op het terras met een glas groene ijsthee. Verder ben ik dol op plantjes en is koken mijn grote hobby. Naast het studeren ben ik caissiére. Ik zie er naar uit om als commissaris annuarium aan de slag te gaan en er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken!


Contactpersoon kantoren: Nynke Smit
​Mijn naam is Nynke, ik ben 24 jaar en ik zal dit jaar de functie contactpersoon kantoren bekleden. Afgelopen jaar heb ik een semester in Canada gestudeerd en ik ben onlangs begonnen met de master privaatrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag fitnessen of wielrennen. Daarnaast houd ik veel van muziek en ga ik graag naar festivals. Ik houd van lezen en schrijven, dus ik kijk er naar uit om dit jaar met mijn commissie mooie edities van het GCB uit te brengen!

Onze sponsoren