Groninger Civilistenblad

GCB-COMMISSIE

Deze commissie verzorgt drie keer per jaar het verenigingsblad 'het Groninger Civilistenblad.

BpWYZ7FLTc2yTpyVBmCUZA_thumb_bbe.jpg
V.l.n.r. Rico van den Brink, Myrthe Meenhorst, Marlies Beuving, Maarten Beets


Voorzitter: Rico van den Brink
Op deze blonde jongen kan men bouwen. Of het nu gaat om persoonlijke of juridische vragen, hij staat altijd paraat. Daarnaast is Rico zeer betrokken bij de actualiteiten, dit blijkt uit zijn liefde voor discussiëren, met name over de politiek. Ook vindt hij het leuk om te kokkerellen als er gasten over de vloer zijn. Momenteel zit hij in zijn laatste jaar van Nederlands recht en volgt hij daarnaast nog de bachelor Filosofie. Hij wenst de website-bezoekers alvast veel leesplezier voor de aankomende edities van het Groninger Civilistenblad!

Penningmeester: Marlies Beuving
Deze Friese schone is bezig met de eindfase van haar bachelor Nederlands Recht. Volgend jaar wil ze graag beginnen aan de master Ondernemingsrecht, maar tot die tijd vervult Marlies de rol van penningmeester bij de GCB commissie. Haar lievelingskleur is lavendelblauw en die kleur mag ze ook graag gebruiken bij haar hobby: schilderen. Marlies danst al sinds haar zesde en houdt ook erg van klaverjassen. Kortom, deze penningmeester kan tellen.


Contactpersoon kantoren: Myrthe Meenhorst
Myrthe zet zich dit jaar in als contactpersoon kantoren binnen de commissie. Dit is haar eerste jaar bij Diephuis en ze is erg gemotiveerd om er een leuk jaar van te maken. Ze is 22 en wil dit jaar haar bachelor IT-recht afronden, om vervolgens de master Recht en ICT te volgen. Naast haar studie doet ze aan wedstrijdzwemmen en vindt ze het gezellig een drankje te doen met vriendinnen. 

PR/Design: Maarten Beets
Maarten is 23 jaar en altijd positief. Hij woont in hartje Groningen. Naast de vele uren voor de studie is er voor Maarten altijd tijd voor gezelligheid met vrienden in de vorm van een biertje. Daarnaast is Maarten het grootste gedeelte van zijn tijd kwijt aan muziek. Hij luistert alle soorten muziek en het is zijn favoriete hobby. Rond deze tijd volgend jaar wil hij in Utrecht wonen om daar zijn master te beginnen en afronden.​


Onze sponsoren