Groninger Civilistenblad

GCB-COMMISSIE

Deze commissie verzorgt drie keer per jaar het verenigingsblad 'het Groninger Civilistenblad' en maakt het annuarium.

GCB_definitieve_keuze.JPG
v.l.n.r. Thimo Keizer, Gözde Çete, Thijmen Hatt, Kirsten Jasper, Benjamin van Klompenburg


Voorzitter: Thijmen Hatt
Mijn naam is Thijmen Hatt, ik ben 21 jaar en begin aan mijn tweede jaar van IT-recht. Door mijn grote belangstelling voor het civiele recht ben ik in aanraking gekomen met Diephuis, waarbij het Groninger Civilistenblad verzorgen mij een geweldige kans leek om die belangstelling in praktijk te brengen. Naast mijn juridische interesse houd ik van sterrenkunde, sporten en ben ik veel onder de mensen te vinden. Ik kijk er ontzettend naar uit met deze commissie de edities van dit jaar te leveren!


Penningmeester: Thimo Keizer
Ik ben Thimo Keizer, 20 jaar oud en hoop dit jaar mijn bachelor fiscaal recht te halen, als dat lukt ben ik van plan de master fiscaal recht te gaan doen. Ik ben dit jaar nieuw bij Diephuis en heb heel erg veel zin om het GCB tot een groot succes te maken. Naast mijn studie vind ik zaalvoetballen ook erg leuk.


PR/Design: Gözde Çete
Hoi! Mijn naam is Gözde Çete. Ik ben 22 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik heb altijd een passie voor rechten gehad, daarom was de keuze voor mij al vrij snel gemaakt. Ik zal dit jaar de functie PR/Design binnen de GCB-commissie van de vereniging gaan vervullen. Naast mijn studie houd ik ervan om samen te eten, drankjes te doen en te sporten. Ik kijk er naar uit om met mijn commissiegenoten aan de slag te gaan en er een gezellig jaar van te maken! 


Algemeen: Benjamin van Klompenburg
De functie algemeen zal dit jaar vervuld worden door mij, Benjamin van Klompenburg. 21 jaar oud en bezig met de bachelor notarieel recht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of op de tennisbaan. Afgelopen jaar heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Diephuis en dat zal dit jaar niet anders zijn. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het dit jaar wederom een top jaar zal worden.


Contactpersoon kantoren: Kirsten Jasper
​Hallo! Ik ben Kirsten Jasper, 20 jaar oud en ik zit inmiddels in het derde jaar van mijn bachelor. Door mijn grote interesse voor het privaatrecht ben ik op zoek gegaan naar een vereniging die bij deze interesse past. Een paar maanden later ben ik actief bij Diephuis, en gemotiveerd iets moois te maken van het Groninger civilistenblad! Naast mijn passie voor lezen en schrijven sta ik graag in de zaal om een wedstrijd te voetballen. 


Onze sponsoren