Pleit

PLEITCOMMISSIE

De pleitcommissie organiseert gedurende het jaar de Groninger Pleitwedstrijd, meerdere pleitavonden en houdt zich bezig met de deelname aan (inter)nationale pleitwedstrijden. Wilt u contact opnemen met de pleitcommissie? Mail dan naar pleit@diephuis.nl

Pleit.jpg
v.l.n.r. Djurre de Beurs, Alexander Veldhuizen, Amy Muller, Alexander Aaftink, Abel Canoy


Voorzitter: Amy Muller 

Mijn naam is Amy en dit jaar ben ik de voorzitter van de Pleitcommissie. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands Recht. Ik heb het bij Diephuis erg naar m’n zin. Elke maandag komen we met de commissie bij elkaar. Na serieus vergaderd te hebben, zetten we de avond voort met veel gezelligheid. Kortom: een perfecte balans tussen het nemen van verantwoordelijkheid en plezier maken. Ik kijk er enorm naar uit om wederom een fantastische Groninger Pleitwedstrijd te organiseren en om samen met mijn mannen Diephuis te vertegenwoordigen op verschillende nationale pleitwedstrijden.


Contactpersoon kantoren: Alexander Veldhuizen

Hi allemaal, ik ben Alexander Veldhuizen. Ik zit momenteel in m’n laatste jaar van mijn master Privaatrecht die ik volg samen met enkele strafrecht vallen. Als onderdeel van de Pleitcommissie zorg ik voor de correspondentie met de kantoren. Daarnaast zal ik alles op alles zetten om veel pleitwedstrijden te winnen met Diephuis.


Contactpersoon kantoren: Abel Canoy

Mijn naam is Abel en ik ben 23 jaar oud. Ik zit dit jaar in de Pleitcommissie van Diephuis. Na meegedaan te hebben aan de Groninger Pleitwedstrijd leek het mij heel leuk om vaker mee te doen aan pleitwedstrijden. Ik ben de contactpersoon kantoren binnen de commissie.


Penningmeester: ​Alexander Aaftink

Dit jaar ben ik, Alexander Aaftink, de penningmeester van de Pleitcommissie. Begin september ben ik begonnen aan het laatste jaar van mijn bachelor. Aangezien ik wil werken aan mijn toekomst en tegelijkertijd het meeste uit mijn studententijd wil halen ben ik actief geworden bij Diephuis. Ik maak deel uit van een geweldige commissie waar er een gezonde verhouding heerst tussen gezelligheid en de wil om te presteren. Het is een eer om Diephuis dit jaar te mogen vertegenwoordigen op pleitwedstrijden en namens Diephuis met de rest van mijn commissie de winst binnen te slepen.


Algemeen: ​Djurre de Beurs

Mijn naam is Djurre en dit jaar vervul ik de functie van algemeen lid in de Pleitcommissie. Momenteel ben ik mijn master Nederlands Recht, waar ik de specialisaties Privaatrecht en Staats- en Bestuursrecht doe, aan het afronden. Naast mijn bezigheden bij Diephuis vind ik het leuk om gezellig wat te doen met vrienden, maar houd ik er ook van om bezig te zijn met uitdagende activiteiten. Samen met mijn commissie zullen wij weer een fantastische Groninger Pleitwedstrijd organiseren en zullen wij de eer van Diephuis hooghouden bij alle andere pleitwedstrijden. Verder zullen we er met zijn allen weer een fantastisch diephuisjaar van maken!