Pleit

PLEITCOMMISSIE

De pleitcommissie organiseert gedurende het jaar de Groninger Pleitwedstrijd, meerdere pleitavonden en houdt zich bezig met de deelname aan (inter)nationale pleitwedstrijden.

fullsizeoutput_a75.jpeg
V.l.n.r. Thimo Keizer, Eline Wissink, Thijmen Hatt, Famke Rothstegge, Daniël Röben


Voorzitter: Thijmen Hatt

Mijn naam is Thijmen, ik ben 23 jaar oud en zit in het laatste half jaar van mijn bachelor IT-recht, waarna ik per februari zal beginnen met de master Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Aan mij de eer om dit jaar – in mijn derde actieve Diephuisjaar – de pleitcommissie voor te zitten. De afgelopen jaren heb ik al veel genoten van pleitevenementen en pleitwedstrijden, waardoor ik de verleiding niet kon weerstaan te solliciteren voor de pleitcommissie. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commissiegenoten aan de verschillende landelijke pleitwedstrijden deel te nemen, alsook om de zestiende editie van de Groninger Pleitwedstrijd te organiseren. Op een leuk en succesvol jaar!


PR/Design: ​Thimo Keizer

Ik ben Thimo, 22 jaar oud en ga dit jaar beginnen met de master Fiscaal recht. Dit jaar zal ik de PR/Design van de pleitcommissie verzorgen. Ik hoop op weer een gezellig en leerzaam jaar bij Diephuis!


Contactpersoon kantoren: Eline Wissink

Mijn naam is Eline Wissink. Na in 2019 HBO-Rechten afgerond te hebben, heb ik afgelopen jaar de pre-master Rechtsgeleerdheid afgerond. Dit jaar begin ik met veel enthousiasme aan de master Nederlands recht met specialisatie in Privaatrecht. Waar ik dit jaar ook met veel enthousiasme aan begin, is mijn functie binnen de pleitcommissie van Diephuis. Tijdens de HBO-studie heb ik van het pleiten een voorproefje mogen nemen en ik hoop deze vaardigheid dit jaar verder te ontwikkelen. Samen met mijn gezellige commissiegenoten hoop ik er een leuk, feestelijk en succesvol jaar van te maken! Ook hoop ik dat wij dit jaar - ondanks het coronavirus - een toffe editie van de GPW kunnen neerzetten.


Algemeen: Daniël Röben

Mijn naam is Daniël Röben en ik ben dit jaar Commissaris Algemeen. In de loop van mijn studie en tijdens deelname aan een masterclass merkte ik dat pleiten een vaardigheid is die ik meer wil ontwikkelen. De pleitcommissie leek mij daarom de juiste keus. Dit jaar hopen wij, met inachtneming van de vereiste voorzorgsmaatregelen m.b.t. het coronavirus, van de Groninger Pleitwedstrijd wederom een fantastisch evenement te maken.


Penningmeester: Famke Rothstegge

Hoi! Mijn naam is Famke, ik ben 21 jaar en ik zit op dit moment in mijn eerste jaar van de master Nederlands recht met specialisaties Arbeidsrecht en Strafrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te sporten of gezellig een terrasje te pakken. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar samen met mijn commissie de GPW te organiseren!

Onze sponsoren