Pleit

PLEITCOMMISSIE

De pleitcommissie organiseert gedurende het jaar de Groninger Pleitwedstrijd, meerdere pleitavonden en houdt zich bezig met de deelname aan (inter)nationale pleitwedstrijden. Wilt u contact opnemen met de pleitcommissie? Mail dan naar pleit@diephuis.nl

Pleit.JPG
v.l.n.r. Maxime Vroklage, Milou Tromp, Djurre de Beurs, Asaf Elvan, Yasna Parwaz, Famke Rothstegge


Voorzitter: Djurre de Beurs 

Mijn naam is Djurre en dit jaar ben ik de praeses van de Pleitcommissie. Momenteel ben ik mijn master Nederlands Recht, waar ik de specialisaties Privaatrecht en Staats- en Bestuursrecht doe, aan het afronden. Naast mijn bezigheden bij Diephuis vind ik het leuk om gezellig wat te doen met vrienden, maar houd ik er ook van om bezig te zijn met uitdagende activiteiten. Samen met mijn commissie zullen wij weer een fantastische Groninger Pleitwedstrijd organiseren en zullen wij de eer van Diephuis hooghouden bij alle andere pleitwedstrijden. Verder zullen we er met zijn allen weer een fantastisch diephuisjaar van maken!

Contactpersoon kantoren: Asaf Elvan

Mijn naam is Asaf, ik ben 20 jaar oud en dit jaar ben ik contactpersoon kantoren binnen de pleitcommissie. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar met mijn commissiegenoten aan verschillende pleitwedstrijden deel te nemen en daarnaast de Groninger Pleitwedstrijd te organiseren.

Penningmeester: Maxime Vroklage

Hey! Mijn naam is Maxime, ik ben 22 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van penningmeester binnen de Pleitcommissie.  Per september begin ik aan de Togamaster met de specialisatie Privaatrecht. Ik kijk er naar uit om dit jaar met mijn commissie mee te doen aan de landelijke pleitwedstrijden en om de Groninger Pleitwedstrijd te organiseren!


PR/Design: ​Famke Rothstegge

Mijn naam is Famke Rothstegge, 22 jaar en ik ben momenteel bezig met de master Nederlands recht met afstudeerrichtingen arbeids-, straf- en privaatrecht. Dit jaar vervul ik de functie PR/design binnen de Pleitcommissie. Vorig jaar heb ik samen met mijn commissiegenoten de Groninger Pleitwedstrijd al online mogen organiseren, maar dit jaar hopen we iedereen in Groningen te mogen verwelkomen. Ik kijk in ieder geval ontzettend uit naar deze dag en naar alle andere pleitwedstrijden die nog komen gaan!

Algemeen: Yasna Parwaz 

Hi, mijn naam is Yasna en ik studeer Informatie & Technologie recht. Ik ben dit jaar algemeen lid. In mijn vrije tijd hou ik van onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, van mengen in andere culturen en ronddwalen in steden en dorpjes. Ik kijk er naar uit om met mijn commissiegenoten aan de verschillende landelijke pleitwedstrijden deel te nemen en een fantastisch evenement van de Groninger Pleitwedstrijd te mogen organiseren!

Algemeen: Milou Tromp 

Hoi! Ik ben Milou, 23 jaar en studeer Nederlands recht. Ik heb vorig jaar de mediacommissie gedaan bij Diephuis en zit dit jaar in de pleitcommissie als algemeen lid. Afgelopen jaar heb ik tijdens de studentenrechtbank gemerkt dat ik het pleiten heel erg leuk vind om te doen en ik dit graag verder wil ontwikkelen. Daarom vind ik de pleitcommissie een erg leuke en interessante commissie. Verder hou ik erg van sporten en ben ik actief bij Gyas.
Ik heb heel veel zin in dit jaar met deze commissie! Ik kijk er naar uit om de GPW weer een geslaagd evenement te maken en ook om Diephuis te vertegenwoordigen tijdens de pleitwedstrijden!