Pleit

PLEITCOMMISSIE

Deze commissie organiseert gedurende het jaar de Groninger Pleitwedstrijd, meerdere pleitavonden en houdt zich bezig met de deelname aan (inter)nationale pleitwedstrijden.

Pleitcommissie.JPG
v.l.n.r. Lennart Hoeksema, Jarieke Timmerman, Amber Klaver, Rianne Dreijer en Jop van Heijningen


Voorzitter: Amber Klaver
Als voorzitter is het dit jaar aan Amber om Diephuis naar de overwinning te leiden en een brug te slaan tussen de commissie en het bestuur. Hoewel deze leiderschapspositie haar bijzonder goed afgaat, blijkt haar ruggengraat op de borrels toch wat minder sterk. Daar hoeven de deadlines om naar huis te gaan wat minder precies genomen te worden. Met deze goedlachse en immer vrolijke Zwollenaar, hebben we een enorm gezellige en lieve meid als voorzitter.


PR/Design Jarieke Timmerman
Omdat Jarieke na haar functie als Commissaris Extern binnen het bestuur nog niet klaar was om afscheid te nemen van Diephuis, heeft ze besloten om dit jaar de promotie op zich te nemen binnen de Pleitcommissie. Met een passie voor privaatrecht en een brede interesse, lijkt toch het letselschaderecht een speciaal plekje in haar hart veroverd te hebben. Hoewel ze niet bijt, is het wel zaak om deze carrièretijger goed in de gaten te houden. Deze gaat het heel ver schoppen.


Contactpersoon kantoren: Rianne Dreijer
Na een jaar in de pleitcommissie van Simon van der Aa actief te zijn geweest, was Riannes honger voor het pleiten nog niet gestild. De keuze voor Diephuis was hierdoor snel gemaakt. Naast het pleiten zal ze dit jaar haar charmes als Grunneger schone in de strijd gooien om het contact met de kantoren soepel te laten verlopen. Als harde werker met een fobie voor het getal 19, zijn wij trots dat wij Rianne in onze commissie hebben.


Algemeen: Jop van Heijningen
Ondanks het feit dat Jops verenigingshart klopt voor meerdere verenigingen, heeft Diephuis voor hem toch wel een speciaal plekje. Uit liefde voor Diephuis komt echte liefde voort. Naast romanticus en meubelliefhebber is deze man ook nog eens een geweldig pleiter. Met een werkethos waar je u tegen zegt, sleept Jop dit jaar ongetwijfeld de overwinning in de wacht.


Penningmeester: Lennart Hoeksema
​Deze lieve, blonde jongen is onze penningmeester. En daar zijn wij trots op, want deals voor een scherpe prijs sluiten kan hij zeker. Vraag hem alleen maar niet naar de onderhandelingen over zijn loon. Alsof dat nog niet genoeg is, brengt hij ook veel gezelligheid en enthousiasme met zich mee. Naast de genoemde eigenschappen is hij ook nog eens slim. Zo heeft hij Honours College gedaan en komt hij regelmatig met wijsheden die zo op een tegeltje kunnen.


Onze sponsoren