Pleitcommissie

PLEITCOMMISSIE

De pleitcommissie organiseert gedurende het jaar de Groninger Pleitwedstrijd, meerdere pleitavonden en houdt zich bezig met de deelname aan (inter)nationale pleitwedstrijden. Wilt u contact opnemen met de pleitcommissie? Mail dan naar pleit@diephuis.nl

DSC_0617.JPG
v.l.n.r. Joost Steenhuis, Anna Oudemans, Lester Lesterhuis, Iris Zantinge, Tom Lenters

Voorzitter: Lester Lesterhuis
Mijn naam is Lester Lesterhuis, ik ben 22 jaar oud en volg op dit moment de master Privaat- en Ondernemingsrecht. Binnen de commissie heb ik de taak als voorzitter. Na een succesvol en leuk bestuursjaar heb ik ervoor gekozen om nog een commissiejaar bij Diephuis te doen. In de afgelopen paar jaar heb ik een aantal malen een deelgenomen aan pleitwedstrijden. Dit jaar hoop ik mijn pleitvaardigheden nog verder te ontwikkelen. Ik zie uit naar een leerzaam en leuk commissiejaar. 

Contactpersoon rechters: 
Iris Zantinge
Mijn naam is Iris Zantinge en dit jaar vervul ik de functie contactpersonen kantoren binnen de pleitcommissie. Ik rond momenteel mijn laatste vak van de bachelor Nederlands Recht af en begin in februari met de master Privaatrecht. Ik kijk er enorm naar uit om deel te nemen aan de pleitwedstrijden, maar natuurlijk ook naar het organiseren van de Groninger Pleitwedstrijd!

​​​​​​​Contactpersoon advocaten:
 Joost Steenhuis
Hoi ik ben Joost, 24 jaar. Vorig jaar heb ik succesvol meegedaan aan de Utrechtse Pleitkampioenschappen. Deze fijne ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik meer wil pleiten, en hierdoor ben ik terecht gekomen bij de pleitcomissie van Diephuis. Het is een eer om deze mooie commissie van Diephuis te vertegenwoordigen.

Penningmeester: 
​Tom Lenters
Ciao, mijn naam is Tom Lenters en ik ben 24 jaar oud! Ik zit momenteel in mijn master IT-Recht. Naast de studie ben ik een groot fan van sport en reizen. Ik ga dit jaar een mooie pleitwedstrijd opzetten met mijn commissie, ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Algemeen: 
​Anna Oudemans
Mijn naam is Anna Oudemans en dit jaar vervul in de functie van algemeen lid in de pleitcommissie. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn studie en heb ik voor de richting notarieel met civiel effect gekozen. Ik ben al sinds de middelbare school druk bezig geweest met debatteren, met succes. Ik wilde dit graag voortzetten en daarom heb ik gekozen voor de pleitcommissie. Het is een enorme eer om deel uit te maken van deze prachtige vereniging en deze ook te mogen vertegenwoordigen bij verschillende pleitwedstrijden.