Lustrum

LUSTRUMCOMMISSIE

Dit jaar viert Diephuis het 6e lustrum met als thema 'Get Lawst (in de wondere wereld van het recht)'. De dames van de Lustrumcommissie zullen door het jaar heen een aantal fantastische evenementen organiseren.

comssiefoto_Lustrum.jpg
v.l.n.r. Eveline Mertens, Sara Brink, Aniek Rodenburg, Vivian Slotboom, Fardau Mol en Laure Postma


Voorzitter: Laure Postma
Laure woont als echte dierenliefhebber met de giraffe van de commissie in huis, heeft twee goudvissen, zorgt graag voor hamster Mohammie en is parttime verzorgster van leasekat Pepper. Dit zorgzame karakter komt ook in de commissie zeer goed tot zijn recht: met haar kookkunsten zorgt deze commissie-mama ervoor dat niemand hoeft te verhongeren. Waar Lau ook verschijnt, voor een goede sfeer zorgt ze altijd. En dat is dan nog maar één van de vele pluspunten die deze meid heeft…


Contactpersoon extern: Vivian Slotboom
Vivian is dan wel de jongste van de commissie, ze weet wel veruit het meeste over de vereniging. Afgelopen jaar sleepte ze een roze panterbadjas in de wacht, dus dat belooft veel goeds voor aankomend jaar… Samen met Viv barst je geheid in lachen uit, zelfs als je niet in haar gezelschap verkeert geeft ze je de meest hilarische updates via Snapchat.


Penningmeester: Fardau Mol
Fardau is onze Fryske schone. Als penningmeester houdt ze de hand stevig op de knip en dat is haar zeker toevertrouwd met haar fiscale achtergrond. Saai is ze zeker niet: zelfs in het buitenland maakt Far de raarste avonturen mee. Denk je dat paperclips maar op één manier gebruikt kunnen worden? Think again!


PR/Design: Sara Brink
Sara mag dan een nieuwe aanwinst zijn voor Diephuis, maar dat geldt niet voor de vriendschap met haar commissieleden. Sommigen kent ze al jaren en uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat Saar over een gouden keeltje beschikt! Daarnaast is ze expert op het gebied van alles wat met eten te maken heeft, dus nodig haar gerust uit en wees verzekerd van een geslaagde avond.


Algemeen lid: Eveline Mertens
Eveline is met haar 1.62m de giraffe van de groep. In haar vrije tijd zit ze graag op haar verlichte dakterras met een puzzel of twee. Sinds kort zorgt ze met veel liefde voor haar schattige hamstertje Mohammie. De term algemeen lid is aan Eef niet besteed: deze dame is veelzijdig, net zoals een stukje … tofu.


Algemeen lid: Aniek Rodenburg
​Aniek komt overal aangesjeesd met haar racefiets. Hoewel de Spar veel tijd van haar vergt, zijn we verguld van trots dat An dit jaar het lustrum naar het hoogtepunt weet te brengen. Tot op heden is het niet gelukt om het magische trio van de commissie in tuinbroek te hijsen, maar gelukkig is het jaar nog lang niet voorbij…

Onze sponsoren