Lustrumcommissie

Lustrumcommissie

Diephuis mag dit jaar alweer haar zevende lustrum vieren! Om een onvergetelijk jaar in goede banen te leiden, hebben we dit jaar weer een Lustrumcommissie. De Lustrumcommissie houdt zich bezig met alles wat met het lustrum te maken heeft. Wilt u contact opnemen met de Lustrumcommissie? Stuur dan een mail naar lustrum@diephuis.nl

DSC_0609.JPG
v.l.n.r. Mees Houwerzijl, Suzanne Kaklewska, Veerle Geboers, Sjoerd Horstmanshoff, Sophie Hulsbergen

Voorzitter: Sophie Hulsbergen
Hey! Ik ben Sophie Hulsbergen en ik ben 22 jaar oud. Ik zit op het moment in mn vierde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Daarnaast doe ik ook nog de bachelor Spatial Planning and Design. In mijn vrije tijd vind ik hockeyen erg leuk en maak ik vaak muziek. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissie een onvergetelijke lustrumweek neer te zetten!

Commissaris activiteiten: Veerle Geboers
Hi! Ik ben Veerle, 23 jaar en ik ben momenteel bezig met mijn tweede jaar in de master International Human Rights Law. Ook is dit mijn tweede jaar bij Diephuis en ik kan na het vorige fantastische jaar niet wachten om het 7e lustrum te mogen organiseren! Ik heb er samen met de lustrumcommissie ontzettend veel zin in :)

Penningmeester: Sjoerd Horstmanshoff
Hoi, mijn naam is Sjoerd. Ik ben nu bezig met de masters staats- en bestuursrecht. Niettemin wil ik ook blijven investeren in mijn civielrechtelijke interesses. Daarom ben ik lid van Diephuis. Naast mijn studie sport ik graag.

Commissaris PR/Design: Mees Houwerzijl 
Hoi! Ik ben Mees Houwerzijl, twintig jaar oud en zal komend jaar de functie van commissaris Pr vervullen. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de bachelor Nederlands recht en het tweede jaar van de bachelor psychologie. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, paardrijden of roeien en spreek verder graag af met vrienden of familie. Ik kijk er erg naar uit om samen met de commissie dit jaar een fantastisch lustrum neer te zetten!

Commissaris PR/Design: Suzanne Kaklewska
Hoi! Ik ben Suzanne en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de master IT-recht en Privaatrecht. Na een super leuk jaar bij de Evenementencommissie was ik nog niet klaar om Diephuis achter mij te laten. Daarom zal ik dit jaar de rol als PR/Design op mij nemen van de Lustrumcommissie. Ik kijk uit naar weer een gezellig jaar!

Algemeen lid: Reinskje Hofstra
Hoi! Ik ben Reinskje en ik ben 23 jaar. Vanwege mijn exchange verblijf ik tot en met december in London, Canada. Komende maanden zal ik mijn rol als algemeen lid online vervullen en vanaf januari ben ik weer fysiek aanwezig. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie een geweldig lustrum neer te zetten!