Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium.

Masterclasscommissie.JPG
v.l.n.r. Daniëlle Trippenzee, Alie Martine van der Veen, Charlotte Roozemond, Daan Dopheide, Janine Veldthuis


Voorzitter: Charlotte Roozemond
Hoi, ik ben Charlotte, 22 jaar en ik ben dit jaar voorzitter van de masterclasscommissie! Ik zit in het tweede jaar van de master Nederlands recht met de specialisaties privaatrecht en arbeidsrecht. Naast studeren vind ik het leuk om lekker te eten, te reizen, heel af en toe te sporten en series te kijken. Ik hoop jullie allemaal te zien bij het symposium en de masterclass aansprakelijkheidsrecht!

Penningmeester: Daan Dopheide
Hallo met Daan, ik ben 22 jaar oud en ga dit jaar over het geld van de masterclasscommissie. Op het moment ben ik bezig met de master IT-recht, en ik wil hierna graag de master Nederlands Recht met de specialisatie Privaatrecht doen. Voor zover ik nog vrije tijd heb naast mijn studie en commissies, ben ik ook actief bij Aegir, waar ik roei en coach. Ik heb veel zin om er een mooi jaar met een leerzaam symposium en masterclass van te maken!


Contactpersoon Kantoren: Janine Veldthuis
Hoi, mijn naam is Janine Veldthuis. Momenteel ben ik bezig met mijn master Nederlands recht, met als afstudeerrichting Privaatrecht. Naast het studeren houd ik van koken, bakken, lekker uiteten en squash ik graag. Dit jaar zal ik de functie van contactpersoon kantoren vervullen en daar heb ik veel zin in! Tot ziens bij het symposium en bij de masterclass.


PR/Design: Alie Martine van der Veen
Mijn naam is Alie Martine van der Veen en ik ben 22 jaar oud. Ik doe de master Nederlands Recht met afstudeerrichtingen privaat- en staats- & bestuursrecht. Vanwege mijn interesse in het civiele recht ben ik lid geworden van Diephuis. In de functie van PR/Design ga ik voor de publiciteit van het symposium en de Masterclass zorgen. Samen met mijn commissie hoop ik dit jaar een succesvol symposium en een interessante Masterclass te organiseren!


Algemeen: Daniëlle Trippenzee
Mijn naam is Daniëlle, ik ben met mijn 20 jaar de benjamin van de commissie. Dit jaar probeer ik de bachelor IT-recht af te maken, om vervolgens te beginnen aan de master Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht. Dit jaar zal ik mijn commissiegenoten helpen waar zij dit nodig hebben. Naast mijn studie zwem ik graag en hou ik van lekker eten en borrelen. Ik hoop dit jaar een super symposium neer te zetten en een leuke masterclass te organiseren met deze commissie.

Onze sponsoren