Masterclasscommissie

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium. Wilt u contact opnemen met de Masterclass-commissie? Stuur dan een mail naar masterclass@diephuis.nl

DSC_0704.JPG
v.l.n.r. Amber Otten, Laura Weide, Sacha Bosma, Jildou de Boer

Voorzitter: Sacha Bosma
Hoi! Mijn naam is Sacha en ik ben 26 jaar. Dit jaar mag ik de voorzitter zijn van de Masterclasscommissie. Dit is mijn eerste commissie bij Diephuis, maar ik heb het al erg naar mijn zin! Ik doe de master Nederlands Recht met als specialisatie Privaatrecht, die ik dit jaar hoop af te ronden. Naast studeren volleybal ik bij Veracles, waar ik ook actief lid ben en vorig jaar een bestuursjaar heb gedaan. Ik heb erg veel zin om samen met mijn commissie een interessant symposium en een leerzame masterclass neer te zetten en hoop jullie daar natuurlijk allemaal te zien!

Contactpersoon Kantoren: Amber Otten
Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van contactpersoon kantoren binnen de Masterclasscommissie. Momenteel ben ik bezig met de master Privaatrecht. Het is mijn tweede jaar bij Diephuis en ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie gezellige en leerzame evenementen te organiseren!

Penningmeester: Jildou de Boer
Hi! Mijn naam is Jildou de Boer. In september ben ik begonnen met mijn master Privaatrecht. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis. Binnen de Masterclasscommissie vervul ik de rol van penningmeester. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissie het symposium en de masterclass te organiseren!

Algemeen: Laura Weide
​​​​​​​Hey! Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar. Ik doe dit jaar de Masterclasscommissie. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de master Privaatrecht. Naast studeren houd ik van muziek, spelletjes, borrelen en wandelen. Ik heb er heel veel zin in om met mijn commissie er een mooi jaar van te maken!