Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium.

fullsizeoutput_a6c.jpeg
V.l.n.r. Benjamin van Klompenburg, Judith Moet, Nina Nijhuis, Lotte Eijbergen, Tim Smit


Voorzitter: Benjamin van Klompenburg

Hey! Mijn naam is Benjamin, 23 jaren oud. Aankomend studiejaar zal ik beginnen aan mijn notariële master. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met fitness, voetbal en chillen met vrienden. Inmiddels heb ik mij al een aantal jaren ingezet voor Diephuis en doe ik het met veel plezier nog een jaar. Als voorzitter van de Masterclass-commissie kijk ik ernaar uit om samen met de rest van mijn commissie een interessant symposium neer te zetten en uiteraard de masterclass in goede banen te leiden. 


Penningmeester: Tim Smit

Mijn naam is Tim, ik ben 22 jaar oud. Aangezien het eerste jaar als actief lid bij Diephuis goed is bevallen, ben ik blij dat ik de rol van penningmeester mag vervullen binnen de Masterclass-commissie. Aankomend jaar zal ik ook gaan beginnen met mijn master Nederlands Recht, afstudeerrichting Privaat- en Ondernemingsrecht. Naast mijn studie sport ik graag en sta ik nog altijd elke zondagmiddag op het voetbalveld. Ik kijk in ieder geval ontzettend uit naar mijn tweede jaar bij Diephuis!


Contactpersoon Kantoren: Lotte Eijbergen

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 24 jaar oud. Komend studiejaar begin ik aan mijn master Privaatrecht. Naast mijn studie vind ik het natuurlijk leuk om gezellig met vrienden af te spreken en mijn familie te zien. Daarnaast ben ik fanatiek aan het wielrennen en maak ik dit jaar (tot begin oktober 2020) deel uit van het bestuur van de studenten wielervereniging Tandje Hoger! Ik kijk uit naar komend jaar om samen met mijn commissie het symposium en de masterclass te organiseren.


PR/Design: Nina Nijhuis

Hoi! Ik ben Nina, 23 jaar en ga beginnen aan de master Nederlands recht. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor PR/Design van de masterclass. Samen met mijn commissie hoop ik een interessant symposium en een leuke masterclass neer te zetten. Verder kijk ik uit naar een superleuk tweede Diephuisjaar met veel gezellige activiteiten.


Algemeen: Judith Moet

Hoi! Mijn naam is Judith. Ik ben 23 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de masters Strafrecht en Privaatrecht. Dit jaar zal ik de functie van algemeen lid vertegenwoordigen binnen de Masterclass-commissie. Naast mijn studie houd ik van drankjes doen met vrienden in de stad en van sporten. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb er onwijs veel zin in om er met mijn commissie een top jaar van te maken.

Onze sponsoren