Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium. Wilt u contact opnemen met de Masterclass-commissie? Stuur dan een mail naar masterclass@diephuis.nl

IMG_2823-Enhanced-2.jpg
v.l.n.r. Karlijn Aarnink, Bianca Mulder, Andrea Gacevic, Marije Mier


Voorzitter: Andrea Gacevic 

Hoi allemaal! Ik ben Andrea en ik ben 23 jaar. Dit jaar ben ik begonnen aan de master Nederlands Recht met als specialisaties Privaatrecht en het Ondernemingsrecht. Vorig jaar zat ik in de ISP-commissie en dat is mij erg goed bevallen, vandaar dat ik dit jaar weer actief ben bij Diephuis. Ik kijk uit naar het organiseren van een leuke en leerzame Masterclass! Naast mijn studie zit ik dit jaar in het bestuur van het CUOS en reis ik veel tussen Friesland, Groningen en Amsterdam om leuke dingen te doen met familie en vrienden. Mijn hobby’s zijn films kijken, reizen en nieuw eten uitproberen. Ik hoop je snel eens te zien bij een activiteit van Diephuis!


Contactpersoon Kantoren: Marije Mier

Hallo, Ik ben Marije. Dit jaar ben ik begonnen met mijn master Nederlands recht, specialisatie privaatrecht. Na een jaar mediacommissie te hebben gedaan wilde ik graag een evenement organiseren voor Diephuis. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit jaar masterclass commissie mag doen. Ik kijk er naar uit om een mooi en vooral leerzaam symposium te organiseren, en daarnaast heb ik erg veel zin in de masterclasses die wij vanaf februari organiseren. Naast mijn studie voetbal ik bij the knickerbockers en houd ik uiteraard van een drankje op z’n tijd. Ik hoop iedereen te zien bij de borrels en andere activiteiten dit jaar!


Penningmeester: Bianca Mulder

Hi! Ik ben Bianca en ik zit inmiddels in de afrondende fase van de master Nederlands recht, specialisatie staats- en bestuursrecht. Na een gezellig bestuursjaar was ik nog niet klaar om Diephuis achter te laten. Daarom ben ik dit jaar actief in de Masterclasscommissie! Ik kijk er naar uit om een geslaagd symposium te organiseren en de Masterclass zo interessant en leerzaam mogelijk te maken. In mijn vrije tijd verslind ik boeken, bereid ik de lekkerste recepten en drink ik graag samen met vriendinnen een lekker kopje koffie. Samen met mijn commissie gaan we er weer een top Diephuisjaar van maken. Tot de volgende borrel!


Algemeen: Karlijn Aarnink

Hoi! Ik ben Karlijn en ik ben 25 jaar. Na het behalen van de bachelor Notarieel recht, ben ik begonnen met de master Nederlands recht, specialisatie privaatrecht. Ik ben nieuw bij Diephuis en maak dit jaar onderdeel uit van de Masterclasscommissie. Het leek mij erg leuk om op deze manier studiegenoten in dezelfde studiefase te leren kennen en met ze te kunnen samenwerken. Naast mijn studie geniet ik erg van feestjes, lezen, mijn interieur veranderen, tennissen en eropuit gaan. Ik heb er zin in om tijdens deze afrondende fase van de studie samen met mijn commissiegenoten een mooi symposium neer te zetten en de masterclass te organiseren. Ik kijk uit naar een leuke, leerzame samenwerking en gezellige borrels!