Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium.

FullSizeRender_5.jpg
V.l.n.r. Eveline Mertens, Titia Broersma, Judith de Winter, Merle Schuth, Stefanie de Vries


​Voorzitter: Merle Schuth
Hallo! Mijn naam is Merle, 23 jaar oud en ik ga dit jaar de master Nederlands recht met als specialisatie privaatrecht volgen. Naast mijn studie ben ik vrijwillig juridisch medewerker bij Slachtofferhulp en ben ik juridisch medewerker bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Verder spreek ik in mijn vrije tijd graag met vriendinnen af en hockey ik bij GCHC. Als commissie kijken wij ernaar uit een interessant symposium en een interessante Masterclass te organiseren! 

Penningmeester: Stefanie de Vries
Mijn naam is Stefanie de Vries, 21 jaar oud en ik zal dit jaar de functie penningmeester vervullen binnen de Masterclasscommissie. In de functie penningmeester zal ik zorg moeten dragen over de financiën. Dit jaar is mijn vierde studiejaar en ben ik begonnen aan de Master Nederlands recht met de specialisatie Privaatrecht, waardoor ik interesse had gekregen om actief lid te worden bij Diephuis. Ik zie deze commissie bij Diephuis dan ook als een mooie aanvulling op mijn studie. Het is mijn eerste jaar bij deze vereniging maar ik heb er erg veel zin in mede dankzij de leuke meiden die de rest van mijn commissie opmaken. Ik hoop daarmee dan ook succesvol het symposium en de masterclasses mee te organiseren.

Contactpersoon kantoren: Eveline Mertens
Hoi, mijn naam is Eveline Mertens en ik ben dit jaar begonnen met de master Nederlands recht met als specialisatie privaatrecht. Dit wordt mijn tweede jaar als actief lid bij Diephuis en heb er weer erg veel zin in! In mijn vrije tijd ben ik graag aan het reizen, breng ik tijd door met mijn vrienden en familie en beachvolleybal ik bij Tweeslag. 

PR/Design: Titia Broersma
Mijn naam is Titia Broersma en ik ben 21 jaar oud. Ik ben dit jaar begonnen aan de master Notarieel Recht. Vanwege mijn grote interesse in het civiele recht ben ik lid geworden van Diephuis. In de functie van PR/Design ga ik voor de publiciteit van het symposium en de Masterclass zorgen. Samen met mijn commissie hoop ik dit jaar een succesvol symposium en Masterclass te organiseren.

Algemeen: Judith de Winter
​Mijn naam is Judith de Winter. Ik ben in de afrondende fase van de master ondernemingsrecht. Ook volg ik een aantal vakken uit de privaatrecht master. Ik ben actief lid geworden bij Diephuis, omdat de vereniging goed aansluit bij mijn afstudeerrichting en natuurlijk voor de gezelligheid. Ik ga er samen met de commissie voor zorgen dat de Masterclass dit jaar leerzaam en interessant wordt.

Onze sponsoren