Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium. Wilt u contact opnemen met de Masterclass-commissie? Stuur dan een mail naar masterclass@diephuis.nl

Masterclass.jpg
v.l.n.r. Robin Ayoub, Maud Lohuis, Lynn Volkers, Els Bastiaannet, Esmee Kerckhoffs


Voorzitter: Els Bastiaannet 

Hoi! Ik ben Els, 22 jaar oud en voorzitter van de Masterclass-commissie. Dit studiejaar begin ik met mijn master Nederlands Recht, richtingen Privaat- en Ondernemingsrecht. Daarnaast ben ik actief bij de Rechtswinkel. Verder houd ik van racefietsen en koken. Ik kijk uit naar mijn eerste jaar bij Diephuis!

Contactpersoon Kantoren: Esmee Kerckhoffs 

Hoi! Ik ben Esmee en aankomend jaar ben ik contactpersoon kantoren voor de Masterclass-commissie. Ik ben 22 jaar en ga aankomend jaar beginnen met de master Privaatrecht. Naast studeren ben ik graag op de tennisbaan. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten een interessant symposium neer te zetten, en masterclass in goede banen te leiden!

Penningmeester: Maud Lohuis 

Hey! Mijn naam is Maud, 22 jaar en ik ben afgelopen studiejaar begonnen aan de master Nederlands Recht, richting straf- en privaatrecht. Aankomend jaar focus ik me helemaal op privaatrecht en natuurlijk op de masterclass commissie van Diephuis, waar ik de taak van penningmeester op me zal nemen. Naast mijn studie ben ik druk met sporten, borrelen met vrienden en tussendoor probeer ik nog wat uurtjes te werken. Ik heb in ieder geval zin in mijn eerste (actieve) jaar bij Diephuis!

PR/Design: Lynn Volkers

Mijn naam is Lynn en ik ben 21 jaar oud. Ik vervul dit jaar de functie van PR/Design. Dit studiejaar begin ik met de master Privaatrecht. Naast mijn studie vind ik het leuk om hard te lopen en te koken. Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid met mijn vriendinnen.

Algemeen: Robin Ayoub 

Hey! Ik ben Robin Ayoub en ben 21 jaar oud. Aankomend jaar ga ik beginnen aan de master Privaatrecht en ben ik ook nieuw bij Diephuis. Naast mijn studie vind ik sporten en koken heel erg leuk. Ik ben benieuwd hoe komend jaar eruit gaat zien en heb er heel veel zin in!