Masterclass

MASTERCLASS-COMMISSIE

De Masterclass-commissie draagt zorg voor de organisatie van de jaarlijkse Diephuis Masterclass. Ook organiseert deze commissie het symposium.

IMG_8464.JPG
v.l.n.r. Pascal van Kammen, Loes Reuver, Djurre de Beurs, Irma Bosma, Marjolein van Eerde


Voorzitter: Djurre de Beurs
Mijn naam is Djurre en ik ben 25 jaar jong. Dit jaar ben ik de Praeses van de masterclasscommissie. Momenteel zit in het tweede jaar van de Master Nederlands recht met de specialisatie Privaatrecht gecombineerd met Staats- en Bestuursrecht. Naast mijn bezigheden bij Diephuis ben ik dit jaar ook actief binnen het KAB, waar ik mij bezighoud met het huurrecht. Naast deze bezigheden vind ik het leuk om gezellig wat te doen met vrienden, af en toe iets van sport te doen en houd ik van het doen van leuke uitdagende activiteiten. Samen met mijn commissie zal ik er een fantastisch jaar van maken en zorgen voor weer een leuk symposium en een geweldige Masterclass. Leve de Masterclass! 


Penningmeester: Loes Reuver
Hi! Ik ben Loes, 22 jaartjes jong en ik studeer Nederlands recht. In februari ben ik voornemens om te starten met de master Nederlands recht met als afstudeerrichting staats- en bestuursrecht of privaatrecht. Op dit moment loop ik nog stage en hoop ik aan de hand daarvan een definitieve keuze te kunnen maken! Naast het (vele) studeren, hockey ik bij GHBS. Verder schrijf ik enorm boeiende -althans dat hoop ik- artikelen voor het blad TerechtGesteld. Ook houd ik van koken (risotto is een van mijn kwaliteiten). Ik zal dit jaar de functie van penningmeester bekleden. Ik heb er zin in en hoop een leuk jaar tegemoet te gaan met mijn commissie!


Contactpersoon Kantoren: Marjolein van Eerde
Hoi, ik ben Marjolein, ik ben 22 jaar en ik zal dit jaar de contactpersoon kantoren van de Masterclasscommissie zijn. Ik ben net begonnen aan mijn master Nederlands recht. Hierbij heb ik voor de specialisaties privaatrecht en strafrecht gekozen. Naast mijn studie houd ik onder anderen van hockey, koken, lezen, leuke dingen doen met vrienden, series kijken etc. Ik hoop jullie dit jaar allemaal te zien bij het Symposium en de Masterclass!


PR/Design: Pascal van Kammen
Hallo, mijn naam is Pascal, ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de afstudeerrichting Internationaal & Europees recht en IT-Recht. Naast mijn interesse in het recht houd ik natuurlijk ook van een borreltje en gezelligheid. Dit jaar verzorg ik de publiciteit voor het Symposium en de Masterclass. Ook dit jaar zullen we een mooi en leerzaam Symposium en Masterclass neerzetten!


Algemeen: Irma Bosma
Hoi! Mijn naam is Irma en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met de bachelor Juridische Bestuurskunde met civiel effect. Deze hoop ik dit jaar af te ronden. Naast mijn studie vind ik het leuk om te sporten en om lekker te eten en borrelen met vrienden. Dit jaar zal ik mijn commissiegenoten ondersteunen waar nodig. Ik kijk er naar uit om samen met deze commissie het Symposium en de masterclass te organiseren!

Onze sponsoren