DSC_0162.jpg

Symposium 2023

Sportrecht / 10 oktober / Schimmelpenninck Huys

Op dinsdag 20 oktober was het weer tijd voor het jaarlijks symposium. Het thema was dit jaar Sportrecht. Dagvoorzitter Julia Verschoor van Vyvre Letselschade Advocaten opende de dag, waarna Mark Boetekees (general counsel bij de KNVB), prof. Van Mierlo (hoogleraar en arbiter bij de KNVB) en Niek Entzinger (advocaat bij EntzingerScheltinga) een eigen kant van het sportrecht hebben belicht. De middag werd afgesloten met een borrel. Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. 


BK.a.logo_2.png

BarentsKrans hoofdsponsor 2023-2024


Komend jaar zal BarentsKrans wederom hoofdsponsor van Diephuis zijn. Daarnaast zal zij komend jaar ook hoofdsponsor van het lustrum zijn. Wij kijken er naar uit de prettige samenwerking voort te mogen zetten!


DSC_0039_kopie.jpeg
Nanne Greven over fouten bij cosmetische ingrepen

Kroegcollege 2023

Fouten bij cosmetische ingrepen / 20 september / Gelkinge9

Op 20 september 2023 vond het kroegcollege plaats. Nanne Greven van Keuning Letselschade Advocaten en Maaike de Vries van VYVRE Letselschade Advocaten, hebben een interessant college gegeven over de aansprakelijkheid voor fouten bij cosmetische ingrepen. 

Beiden hebben uitvoerig de praktijk behandeld. Hieruit kwam onder andere naar voren dat het onderwerp niet alleen ziet op bijvoorbeeld een fout bij een ooglidcorrectie. Er kan ook al worden gesproken van een fout bij een cosmetische ingreep wanneer je bijvoorbeeld bij de kapper zit. 

Het college werd uiteraard afgesloten met borrel. Wij willen Nanne en Maaike bedanken voor hun interessante bijdrage en de nieuwe inzichten die zij ons hebben gegeven. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond!


Diephuis-2.jpg
v.l.n.r. Alexander Aaftink, Leonie Tuin, Matthijs Klunder, Amy Muller, Corné Stukker

Bestuur 2023-2024

Op 25 mei 2023 is het 35e bestuur ingehamerd. Wij willen het 34e bestuur nogmaals bedanken voor hun inzet. Wij hebben ontzettend veel zin om komend jaar een fantastisch lustrumjaar neer te zetten met veel mooie activiteiten. Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en hopen wij iedereen terug te zien in september!