Media

MEDIACOMMISSIE

De mediacommissie is verantwoordelijk voor het promoten en vastleggen van alle evenementen van Diephuis. Door deze commissie zullen jullie dus altijd op de hoogte blijven van de evenementen die hebben plaatsgevonden.


IMG_8918_2.JPG
v.l.n.r. Tim Smit, Anoek Jongsma, Bianca Mulder, Naomi Bunt, Jort Beukema


Voorzitter: Bianca Mulder
Hallo! Ik ben Bianca, 22 jaar oud. Ik zit dit jaar in het vierde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Ik mag naast het nodige studeren de rol van voorzitter van de Mediacommissie vervullen. Ik kijk er naar uit om dit jaar bij alle leuke evenementen aanwezig te zijn om de mooiste foto's te maken en het samen met mijn commissie een gezellig jaar te maken. 


PR/Design: Jort Beukema
Hoi allemaal, ik ben Jort en ik vervul dit jaar de functie PR/Design. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Naast mijn studie en werk houd ik van muziek spelen en spreek ik graag af met vrienden. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik ben enorm enthousiast om samen met mijn commissie er een top jaar van te maken. 


PR/Design: Naomi Bunt
Mijn naam is Naomi en ik zal dit jaar de functie PR/Design binnen de mediacommissie vervullen. Ik ben 21 jaar en ben net begonnen aan de master Nederlands recht met als specialisaties arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Naast Diephuis ben ik ook actief bij studievereniging SGOR als secretaris van de ISP-commissie. De rest van mijn vrije tijd breng ik graag door op het terras onder het genot van een lekker wijntje. Ik kijk ernaar uit om er een fantastisch jaar van te maken met mijn commissie! 


Algemeen: Anoek Jongsma
Hoi! Ik ben Anoek! Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor IT-Recht. Naast mijn studie werk ik in een kroeg op Terschelling en ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Dit is mijn eerste jaar bij Diephuis en ik heb er onwijs veel zin in! We gaan er een mooi jaar van maken met hopelijk veel leuke kiekjes!


Algemeen: Tim Smit
​Mijn naam is Tim, ik ben 21 jaar oud en vervul dit jaar de functie 'algemeen' binnen de mediacommissie. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands recht en hoop volgend jaar te beginnen met de masters Arbeids- en Ondernemingsrecht. Naast mijn studie sta ik regelmatig op het voetbal- en hockeyveld en ga ik graag op stap. Ik kijk ontzettend uit naar mijn eerste jaar bij Diephuis en heb er alle vertrouwen in dat het een topjaar wordt! 

Onze sponsoren