Congres 2022

Congres 2022 - Het publiekrechtelijke van het privaatrecht 

3 maart 2022 | Hitachi Capital Mobility Stadion'Commerciële vrijheden in het gedrang door het algemeen belang?'

Donderdag 3 maart 2022 vindt het jaarlijkse Diephuis congres plaats. Dit keer met het thema: ‘Het publieke van het privaatrecht: Commerciële vrijheden in het gedrang door het algemeen belang?’

Tijdens het plenaire gedeelte van de dag zullen sprekers dit onderwerp belichten. Zo zal dhr. Elmer van der Kamp spreken over het onroerend goed van de overheid, dhr. Lodewijk Smeehuijzen zal spreken over de Shell-zaak en mevr. Charlotte Pavillon zal spreken over de handhavende taak van de civiele rechter in het Europees consumenten-, mededingings- en arbeidsrecht. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter dhr. Kars de Graaf. 

In de middag zullen er verschillende workshops worden gegeven, zodat je je opgedane kennis op een interactieve manier in de praktijk kunt brengen! De workshops zullen worden verzorgd door Kienhuishoving, PlasBossinade en AKD.

Het congres is voor leden van Diephuis gratis. Voor niet-leden wordt een eigen bijdrage van €5,- gevraagd. Ben je nog niet lid, en wil je wel graag gratis naar het congres? Klik dan hier om lid te worden en geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap! 

Geef je uiterlijk 21 februari 2022 op via onderstaand formulier of via deze link. Bij te veel aanmeldingen zullen wij werken met een reservelijst. 

Voor deelname aan het congres vragen wij om jouw CV. Upload hier je CV. 

Poster_Congres_website.png

Onze sponsoren